Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pbsssss

Mam 25 lat, wlasnie zostałam sama, czy jestem przegrana?

Polecane posty

Gość pbsssss

Zakonczylam toksyczny związek po tym, gdy po raz któryś nazwał mnie kurwą, szmatą etc. :( Bo dałam mu do zrozumienia, że nie chcę na niego już czekać, bo szkoda mi czasu... Poszło o to, że sam nie szukał żadnej pracy, jedynie jak miał podstawione pod nos przeze mnie lub kogoś z rodziny... Od słowa do słowa i wyszły straszne teksty... Wszystko zostało wygarnięte. Mimo, że nigdy nie czułam nic takiego do nikogo wcześniej, byliśmy razem rok, nasza historia jest strasznie pokręcona... Miałam zawsze za słabą wolę, by z nim zerwać, kończyłam to, a potem wracaliśmy do siebie po max. kilku dniach, teraz chcę skończyć z nim raz na zawsze... Czy mam jeszcze szansę na dziec, rodzinę, normalne życie? :( Wiem, że to strasznie głupie, ale czuje że życie przecieka mi przez palce... Razem z tym, jestem po dwóch związkach, z ktorych wyniosłam prawdopodobnie nerwicę, depresję i uzależnienie od narkotyków... Jestem popaprancem emocjonalnym, przyciągam osobowości, które mnie nie szanują... :( Rodzice po rozwodzie, ojciec nieodpowiedzialny, alimentów nigdy nie płacił, zero autorytetu, narobił 5 dzieci i uciekał przed placeniem cale zycie... Przed związkami miałam kilka przygodnych znajomości, ale to dno, nie podobało mi się to... Przepraszam, że tak chaotycznie i z tematu na temat, po prostu jeszcze mną trzęsie... :(

Gość kl*
Jeśli faktycznie teraz się nie złamiesz, nie dasz nabrać na czułe słowka i poradzisz sobie z bólem i tęsknotą... dopiero będziesz WYGRANĄ!!! Całe życie przed Tobą tylko uwolnij się od tego... Ja też się dzisiaj wyprowadziłam po 7 latach!!! A jestem starsza os Ciebie o 4 lata! Mam ambitny plan ułożyć sobie życie...

Gość to ja jestem
cześć kłamczuszko, co u Ciebie ?

Gość kobieta w takim wieku sama
to już zawsze będziesz sama. chyba, że jakiś facet z dziećmi taki Ci pozostał.

Gość pbssss
Oops... Wpadka. Przepraszam za dwa tematy, dlaczego jest ich tyle, wyjasnilam na drugim topicu. Dzieci nie mam... Chociaz chcialabym i podswiadomie chyba czuje jakis jakby... Nacisk na dziecko, nie wiem jak to nazwac. :(

Gość heheh mam Cię
:D :D

Gość pbssss
Mnie masz? A ja nie czuję, żeby ktoś mnie trzymał za jakąś część ciała. :P

Gość ha a ty zaraz o ciele
że niby taki szybki jestem ? Ładus jakiś ? ;) nie tak łatwo mnie zdobyć

Gość pbssss
No, skoro mnie masz, to chyba nie w kawałkach, a duszy mojej raczej nie wiezisz. :P

Gość dusze, nie jestem diablem
ale serce chciałbym, nawet bardzo

Gość pbssss
Serce? Ja nie mam serca... :( Mój był uczynił w nim straszne spustoszenie, nie tylko on zresztą... :(