Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubr ubr

allegro MAM DO WAS PYTANIE

Polecane posty

Gość ubr ubr

Czy jeśli sprzedający podałzły rozmiar ubrania w tytule natomiast w opisie miał co do cm dobrze rozmiary rozpisane to przysługuje kupujacemu zwrot ! dodam że za używaną rzecz

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie, Twoja wina ze nie sprawdziłas wymiarów podanych w cm tak sie robi zawsze nawet jak rozmiar jest wpisany prawidłowo

Gość to znaczy ja sprzedalam
sprzedalam kurteczke w tytule pomyliłam rozmiar ale w opisie była ona zmierzona co do cm dokładnie i kobieta mówi ze nie musiała czytać opisu że sugerowała sie tylko tytulem i straszy policją co myślicie?

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
olej ja ;) policja by ja wysmiała ;) napisz ze nie przyjmujesz zwrotu i kropka, potem jej nie odpisuj, nawet jak by zgłosiła spor do allegro to nic Ci nie grozi. Swoja droga głupie babsko, nie czyta opsiu a potem żale

Gość santrapea
Co niektórzy chyba regulaminu allegro nie znają.Każdą zakupioną rzecz,nawet używaną można bez podania przyczyny zwrócić do 14 dni !!! I nie ma czegoś takiego ,jak zwrotu nie przyjmuję .Jest to niezgodne z regulaminem.

ale to była licytacja a lictacje nie podlegaja zwrotowi cena 30zl ale nie istotna cena tylko jak można nie czytać opisu stąd dlatego jej kasy nie oddam spór zrobiła allegro go nie przyjęło i ona napisała że zgłosiła na policje oszustwo

a swoją drogą napisałam 37cm na 98 a widzę że wiele osób tak pisze i tym pewnie u kogoś się zasugerowałam bo na pamięć nie znam ozmiarów kurde mam nadzieję że problemówm i jędza nie narobi ale nie ugnę się jeszcze mi piszę że ona opisu nie musiała czytc że ona zawsze tytułem się sugeruje

Gość melon447
ty się nic nie bój, policja to ją wyśmieje. Postąpiłaś uczciwie, podałaś dokładne wymiary, jest ok. Wiadomo, że rozmiarówka jest różna. Trafiłaś na jakąś tępą dziewuchę, niestety.