Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koioioooaaaa

Co w sobie zmienić żeby mu się bardziej podbać ?

Polecane posty

Gość koioioooaaaa

Chciałabym zmienić coś w swoim wyglądzie dla swojego faceta, mam wrażenie że już mu się trochę znudziłam, od lat niczego nie zmieniałam. Problem w tym że nie chce farbować włosów bo zapuszczam swoje naturalne i do połowy ich dłgości odrosły moje własne więc nie chce tego niszczyć, przynajmniej jeszcze przez dwa lata... Chodze na siłownię, jestem wysportowana, szczupła ale jakaś nudna :o Uwielbiam makijaż więc eksperymentuje ale jednak chce coś zmienić i nie wiem co, czy ktoś mógłby mi poradzić ?

Gość koleżanka po fachu
może botoks w usta albo ubiór, on wiele zmienia

Gość koioioooaaaa
myślałam o kwasie w usta ale podobno cięzko wybrać dobrego specjaliste żeby nie wyszedł kaczy dziób, poza tym to chyba troche kosztuje...

pokaz foto....chetnie ci doradze,,,i fachowo... jestem stylistką . chociaz nie wiem jaki to facet i co lubi...ale wiem jak zatuszowac cos...jak wyeksponowac...w jakich kolorach ci bedzie dobrze i jakiejs fryzurze.

nie wierze....zaden normlany facet nie lubi zmutowanych dziewczyn!!! zdnych operacji i botoksow...solarek...! ..naturalnosc ale fachowo podkresslona

Gość koioioooaaaa
mój facet niestety lubi opalone dziewczyny więc zastanawiam się czy nie zacząc chodzić na solarium :o