Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierosek

kto pali E papierosa

Polecane posty

Gość paplitos
Lookrecja- a która czekolada jest najlepsza? :) A pomidorówka lepsza od ogórkowej? To tak mniej więcej z tymi liquidami, kwestia gustu, fakt że MIld Black to taki złoty środek, większości pasuje, przez jakiś czas psuła się jakoś ale znowu jest fajny. Tyle że najdroższy. Warto wejść na forum dla e-palaczy, ludzie testują większość dostępnych liquidów, piszą swoje opinie. Mi smakował też z Liqua (nie liqueen!) TRaditional Tobacco i nawet Sahara od e-Bulla, ale te są za gęste trochę. Kupuję w takim sklepie internetowym który ma taniutkie, duży wybór smaków i można dobrać samemu proporcje i moc. papierosek- a to rozumiem że ciężko, mój mąż w ogóle nie pali i byłam wyrzucana na balkon, czy upał czy mróz. A ktoś pytał co zrobić jak się przgrzewa- tzn. śmierdzi? To zależy od tego jakich kartomizerów używasz...

Gość Palacz e-fajeczki
Miłość black jest ok, ale za mało dymi wg mnie

Gość silents
Sam kilka miesięcy temu zdecydowałem się na zakup swojego pierwszego epapierosa. Kupiłem stąd http://tnij.org/u9ut i powiem że mega sprawa. Fakt 2 stówki trzeba położyć, ale wg. mnie warto kupić raz a porządnie, a nie wydać kase na kiepski sprzęt. Używam cały czas, bez żadnych problemów, jakość na najwyższym poziomie, super sprzęt. Nie spodziewałem się że epalnie może dawać tyle radości. Polecam

Gość pawcio889
Ja też popalałem zwykłe i to długi czas, choc miałem epapierosa ciągle pod ręką. Teraz już palę 12 mg, olejki lime i papieros tez. Smaki są genialne. Przyzwyczaj się do epapierosa i zobaczysz ze szybko przestaniesz popalać

Gość hancia9
ja pale epapierosy, najlepsze na świecie są olejki kawowe i nie mogłabym teraz ppalić zwykłych.

Gość Inndianna
Kawowe są pyszne, moje ulubione, jak znajdę ulotkę to sprawdzę Ci skład.

Gość Edeeedk
Mi najbardziej smakują te Lime z czekoladą i owocowe. Biorę te większe, bo jest taniej. Odkąd zacząłem palić e-papierosy sporo zaoszczędziłem, lepiej się czuję.

Gość gość
jakie owocowe smaki ma lime bo szukam jakiś niespotykanych smaków?

Gość gość
E papierosy to dobry wybór,wystarczy tylko poszukac dobrego liquidu,fajna promocja jest na Marmari,gdzie w dniach 13-16 luty 2014 każdy kto zrobi zakupy na kwotę minimum 30zł otrzyma od nas GRATIS polski liquid o pojemnosci 10ml ponad 30smaków do wyboru.

Gość Erwinna
Tych nie próbowałam, ale ostatnio sobie w promocji walentynkowej kupiłam kilka różnych smaków Lime, akurat były po 16 zł niecałe, bardzo duży wybór.

Gość jemiooła
Ja się ostatnio natknęłam na promocję na grouponie na te liquidy lime, dużo taniej można kupić w zestawie.

Gość T_a_m_a_r_a
Zestawy Lime też nie sa drogie, za 99 zł mozna fajny kupić z liquidem w komplecie.

Gość Ruddek22
Faktycznie nawet spoko ten zestaw za 99 zł, szkoda tylko, że nie jest dostępny w kolorach, ale czarny czy biały też może być.

Gość nektarynka77
Zajrzyjcie na stronke Lime, bo tam sa wiosenne promocje super zestawów. Warto sie zastanowic nad kupnem, bo można miec za fajną cene dobrego e-papierosa

Gość igort44
No ten zestaw lime za 99 zł wygląda ok, ale chyba bym wolał kupić ten za 149 start g bo to tylko 50 zł różnicy, a bateria 3 razy pojemniejsza.

Gość mabkos
Palę elektronika od dluższego czasu i to jest na pewno zdrowsze, ale nawet pali się przyjemniej. Najważniejsze - z czasem pali się coraz mniej, ale też jest przyjemnie. Ja mam fajkę Vilt, wkłady miętowe - czysta przyjemność - nie to co przy klasycznych fajkach.

Gość gość
Palę e-papierosa od jakiegoś roku. Aktualnie posiadam OnlyQ1 z takeitliquid.eu , jestem bardzo zadowolona z użytkowania, mają też w ofercie świetne liquidy w dobrej cenie. Powolutku zmniejszam moce liquidów, czuję się znacznie lepiej i widzę same plusy.