Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierosek

kto pali E papierosa

Polecane posty

Gość papierosek

ciekawi mnie wasza opinia . Ja pale e papierosa od tygodnia lecz popalam zwykle nie daje rady bez. Rano z3 po obiedzie i przed snem normalne pale

Gość paplitos
Mieszanie jednych i drugich jest bez sensu, w końcu zwykłe nie będą Ci smakowały a w elektronicznych będzie Ci czegoś brakować... Jak masz istotne powody, nastaw się po prostu na elektroniczne, zagryź zęby i tyle- po tygodniu jak Cię podkusi i spróbujesz zwykłego to gwarantuję że nie będzie smakować, a po miesiącu zapomnisz że mogłeś je palić, poczujesz jak śmierdzą palacze... Znajdź płyn który Ci pasuje, spróbuj owocowych- mi o dziwo smakują i używam takich na zmianę z tytoniowymi, chociaż kiedyś w życiu nie ruszałam smakowych papierosów. Skompletuj sprzęt, minimum dwie pojemne baterie, ładowarka, kartomizery- polecam celaromizery, to dla mnie najlepsze co może teraz być, najlepiej z wymiennymi grzałkami- wychodzi sporo taniej. Zrób sobie licznik podliczający ile oszczędzasz- ja teraz żałuję że tego nie odkładałam, na skromne wakacje by było ;) Wyrzuć popielniczki, zapalniczki, papierosy i powiedz sobie że rzucasz. Paliłam "analogi" 10- lat, z przerwą na ciążę i karmienie- nie mogłam się potem papierosa doczekać, w życiu bym nie powiedziała że rzucę- a teraz tylko elektroniczny od sierpnia, schodzę z nikotyną chociaż nie planowałam, tyle że używam go częściej niż kiedyś zwykłych (w domu nie mogłam palić).

Gość papierosek
dzieki za odpowiedz . Papieroski mam 3 na szczescie w razie co . Jeden moj drogi meza ktory zrezygnowal i dalej pali zwykle i zapasowy kupilismy . Ciezko mi tak zucic a wogole rano a owocowe no watpie chyba wole zwykly . Postaram sie ograniczac zwykle az wogole przestane

Gość papierosek
troche ciezko odrazu przestac jak w domu maz pali co chwile

Gość pytanie do paplitos
paplitos - widzę, że jesteś obeznana! Mam pytanie - bo ja też go palę, ale mam jedną baterię i coś mi się przegrzewa ogólnie e-papieros, jak palę. Co sobie muszę wymienić?

Gość romek golyn
ciota

Gość ula której ukradli nick
hej ja palę milda , właśnie uzupełniłam lquid ,tez poczatkowo podpalałam ,tak około 2 tyg , teraz od połowy lutego zero ! mam płyn 24/mg i w połowie kwietnia schodze na 18 mg i tak do 0 sukcesywnie , moja skarbona puchnie !!! w domu pachnie !!!

a jak mi capi przez drzwi wejściowe palenie na klatce przez sąsiada to głowa mała ,a do niedawna razem sobie tam kopciliśmy :D:D

no i od razu w sklepie tramwaju czy zwyczajnie u przechodnia czuje czy pali czy nie , palacz śmierdzi ! ja tak śmierdziałam...

Mild slabo dymi. Jak dla mnie liqueen to rewelacja. Kopci az milo i smaczny jest. Kupuje 18mg ale duzo pale tego i glowa mi boli. Moze palic z mniejsza ,awartoscia nikotyny?

bandzior mild jako papieros czy płyn ? co do płynu to jest ok , papieros też ,natomiast Go-T to badziew . Z liqueena mam red bula 24 extra . Tylko mi ten 10 ml płyn starcza na 3 dni !! a wam ??

Fajeczka Mild7....liqueen lux tobacco smaczny ale jezt tylko koncentrat. planuje teraz kupic american cos tam tobacco i black tea z liqueena...po 30ml. Tylko mysle nad ta moca

też mam milda7 :) i teraz mam tą 24 mg american liqueena -dobry jest ,ale wole red bula też 24/mg , ile ci bateroa trzyma ? mi w praktyce 1 dzień ,bo rzadko się z mildusiem rozstajemy,mam na czarną chwilę e-goTa ,jak milduś się zmęczy :)

unitet states of tabaco - dokładnie tak to leci

Gość 26marcelina26
ja 4 miesiace nie palilam nic tylko e papierosa duzo stresu itd i znowu zaczelam popalac zbieram sie zeby znowu rzucic kiedy palilam tylko e papierosa w ogle nie brakowalo mi normalnych

Mam baterie x1 - trzyma pol dnia i x7- trzyma dobe. Najgorsze jest to ze jak mi cos posmakuje to pale jak gupi az mi glowa boli. Ten american cos tzm z liqueena tak polecaja i chce kupic. Slodkawy jest?

Gość pasza dla troli
szkoda że nie ma elektronicznej wersji MJ :) odkąd palę elektryczne fajki nie palę MJ a z niej nie chciałam całkiem rezygnować ,proble taki że paliłam w bibulce z tytoniem a nie w fifce na czysto i jakbym teraz zapaliła to na mur beton mam come back too smoke cigarete

bandzior co to jest grzałka 2 ohmowa ? , czy słodkawy nie da sie ocenic ,każdy ma inne kubki smakowe ,dla mnie nie , dla mnie slodkawy jest red bul

pasza 10/10 :D , bandzior nie potrafię , wróć -może i potrafię,ale mam dnia dzisiejszego zupełnie sprasowane zwoje mózgowe...

bandzior napisz jeszcze jak mozesz czy czesto zalewa ci baterie ? bo mnie sie zdarza ,jak odkrecam do ładowania to bateria tłusta

szało nie ma ,porównywalny z innymi , dla mnie szał jest z red bulem , dobranoc :)