Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miranowy

Byłem na radce i...

Polecane posty

Gość miranowy

W sumie to nie spotkaliśmy się później, ale wiem jak się nazywa i trafiłem przypadkowo na jej profil na filmwebie i na lastfm i patrzę czego słucha. I ciekawi mnie to. Lubi oglądać filmy, było z nią o czym porozmawiać, choć napisałem i nie odezwała się. często o niej myślę.. Mam do niej nr, choć raz skasowałem, ale pamiętam go i zapisałem go sobie z powrotem. Codziennie od 6 tygodni mówię sobie że do niej zadzwonię...i patrze na jej profil na filmwebie Czy aż takie wrażenie na mnie wywarła? nie wylatuje mi z pamięci..

Gość JA ...SAM
Człowieku powinieneś zadzwonić, skoro macie podobne zainteresowania to czemu nie spróbujesz? Wogóle to dlaczego zadajesz takie pytania? Dzwoń...pisanie jest dla dzieci....

Gość przeciez to nie musi byc
wielkie cos skoro fajnie Wam sie gadalo,było o czym,to nie kombinuj tylko podtrzymuj tą znajomosc,o kogos ciekawego inteligentnego,nie tak łatwo w tych czasach

Gość miranowy
zabujam się w niej

Gość a to jest karalne?
to bedzie cos zle? fajnie byc zabujanym,wszystko jest wtedy inne lepsze,fajniesze i lepiej to przezyc niz nie

Gość JA ...SAM
Człowiek, zwyczajnie zadzwoń...Może będziesz miał fart i będziesz szczęsliwy, nie każdy w tych czasach jest...:(

Gość kulturairozumzwro
Zadzwoń, będzie jej trudniej odmówić, niż wtedy gdy miałaby po prostu odpisać. Jeśli mimo wszystko odmówi - bądź cierpliwy, na pewno znajdzie się ktoś kto podobnie Cię zainteresuje. Warto poczekać

Gość ojejajajaja
..

Gość miranowy
jest troszkę młodsza, o jakieś 8 lat, ale nie poznałem się, jak z nią rozmawiałem

Gość JA ...SAM
Nieważne, może będzie to jakaś ciekawa znajomość...Powodzenia życzę.:)

Gość miranowy
dzięki, jeśli odbierze : P

Gość JA ...SAM
Nie ma sprawy, nie trzeba grać, zastanawiać się itp., trzeba działać, powodzonka :)