Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agapinta

"Czeska kredka" poszukiwana!

Polecane posty

Gość agapinta

Cześć dziewczyny:) Mam bojowe zadanie od mojej Mamy- znależć czarną lub brązową czeską kredkę, jest sredniej wielkości, jasnożółte opakowanie z nakładką, cena do 3zł. Mieszkam we Wrocławiu i nie mam pojęcia gdzie ją można dostać:( Kto używał ten wie o co chodzi:) Dziękuje za wszystkie odpowiedzi!:)

Gość polubpis
wujek gogle zastrajkował? poszukaj w internecie :classic_cool:

Gość agapinta
Dziękuję za odpowiedzi :) 6cats: dziękuję,nie wpadłam na to,żebu wkleić link ze zdjęciem żeby każdy wiedział o jaką kredkę mi chodzi:) do polubis: no właśnie albo google mnie nie lubi albo ja nie umiem z niego korzystać:P jeżeli nie będzie to dla Ciebie problem i mogłabyś poświęciś 5 min swojego czasu na znalezienie informacji gdzie we Wrocławiu mogę ją kupić będę ogromnie wdzięczna:) nie chcę zamawiać przez internet 1 kredki! która kosztuje ok 2zł... :/ i płacić za przesyłkę...

Na twoim miejscu zaczęłabym poszukiwania od marketów - kiedyś widziałam, ale nie pamiętam gdzie (na pewno na Bielanach) w Tesco albo w Auchan. Stały na półce wstawione luzem do kartonika - wtedy widziałam tylko czarne... ale kto wie. Poza tym warto wejść do zwykłej drogerii czy sklepu kosmetycznego, ale nie firmowego :P