Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro idę na

wymaz z pochwy

Polecane posty

Gość jutro idę na

i strasznie się boję, jestem dziewicą, byłam badana przez ginekologa ale nie z użyciem wziernika. Palcem i usg, Czy jeśli nie jestem zbyt "rozciągnięta tam" to będzie bolało????

Gość jutro idę na
nawet nie chodzi mi o pobieranie tylko o to, że lekarz będzie musiał rozchylić "ramiona"...(nie wiem jak to nazwać) i czy to rozchylanie nie będzie bolało??? bo przecież będzie musiał rozciągnąć pochwe

Gość jutro idę na
rozchylić "ramiona" wziernika*

nie bedzie bolalo :) ale staraj sie byc rozluzniona to napewno pomoze :) I spokojnie lekarz wie co robi :)

Gość wymaz u dziewicy?
po co? Dzieje sie cos? Generalnie czeka sie z tym do rozpoczecia wspolzycia...

Gość jutro idę na
tak, wymaz u dziewicy. Nie wiem dlaczego ale piecze mnie wejście do pochwy, jest zaczerwieniona.Miałam już dwa leki i nic nie pomogło. Byłam na tym wymazie i przyznam, że trochę bolało, ale byłam trochę spięta i z tego co zauważyłam to lekarz nie nawilżał wziernika, tylko ledwo rozłożyłam nogi a ten sru, ale trwało dosłownie chwilę więc idzie przeżyć..tylko sobie tak pomyślałam, że jak podczas pierwszego seksu mam się tak czuć to nie ciekawie:( ale pewnie będę bardziej rozluźniona:)

Gość stara panna 27;;;;
tez bylam na wymazie i tez jestem dziewicą, faktycznie samo badanie troche nieprzyjemne jak dla mnie, ale coz...do przezycia i tez nie wyobrazam sobie pierwszego razu:P

Co prawda nie jestem już dziewicą, ale pierwszy wymaz miałam jak jeszcze nią byłam i mnie nic nie bolało. MIałam go robionego bo miałam infekcje pochwy ale nie był wynikiem braku higieny. Zalecił mi stosowanie multi gyn actigel i pieknie się wszystko wygoiło.