Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

doszłam do wniosku o moim życiu wyborach i facetach...

Polecane posty

że gustuję w Żydach, podobają mi się faceci w lokach, co prawda nie lubię czarnych włosów, wielu amerykańskich reżyserów i aktorów to żydzi, mój ex miał żydowskie nazwisko i nie tylko, miał kolege o żydowskim naziwsku i wyglądzie (bardzo przystojnego) , CMM też wygląda jak żyd (pozytywnie) i ogólnie to nie mam czego szukac w Polakach :) a teraz chciałabym się nauczyć pić whisky, bo nie mam piwa a chcę się odrobinę rozgrzać :)

Gość Pani Czkawkmann
:classic_cool:

Gość Pani Czkawkmann
pewnie Stolcman :classic_cool:

no nie do końca :classic_cool: własnie obejrzałam 40letniego prawiczka, teksty byly tam lepsze niż na kafeterii :( o 1:35 powtórka :)

Gość deszczowa piosenka 266666
Wybacz, ale kto to CMM?

ten doktor co robił operacje połączenia, przypominał mojego ulubionego profesora... no a CMM jak się ostatnio ubierał i mial kaptur na głowie przez chwilę to wyglądał jak wampir... przez chwilę wtedy rozmawialiśmy...przez chwilę byłam inna niż powinnam :(

zwykle nie rozmawiam z ludźmi, bo : a) nie chce mi się b) nie mam o czym c) nie mam siły by się wysilać no i gdy już go zagadałam to chyba się zdziwił, ale to jest miły chłopak... zauważyłam,że lubi rozmawiać (chyba) i odpowiadać na pytania... potem zastanawiałam się...chyba ludzie (normalni) ogólnie to lubią.. co jest ze mną nie tak 😭 :(

wychodzi na to,że w marcu, bo łyk czerwonego wina się nie liczy, piłam piwo ale nie pamietam kiedy...ale czas skończyć z piwem, któregoś dnia tak się napiłam dziwnie,że śmiałam się potem cały dzień ( na uczelni :O )