Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uglyboy

pogodzenie sie z losem brzydala

Polecane posty

Gość uglyboy

ma ktos taki podobny problem? jest sie brzydkim nie mozna miec dziewczyna ktora sie podoba, ogolnie zwiazek, uczucie jakies stałe, moze nawet miłość, nie ma szans. Wie ktos jak pogodzić sie z tym i nie myśleć o tym?? bo jednak jak idzie sie ulica i tak patrzy na jaka dziewcyzna lub pare to żal dupe zciska ale taki los ktos musi byc brzydki zeby Ci przystojni mieli tyle dziewczyn ile chca :)

Gość To naprawdę przykre
że wiesz że jest się gorszym. Sam jestem brzydalem i wiem jak się czujesz, czy ktoś mnie pokocha nie wiem mam 30 lat i spotykałem się z kobietami był sex ale żadna mi nie wyznała miłości, wręcz przeciwnie uciekały bo nie mogły się zakochać. Teraz próbuje z kolejną dziewczyną rozwijać znajomość ale na wstępie ona się wacha powiedziała mi wprost że nie wie czy kiedykolwiek coś do mnie poczuje... nie czuje ona do mnie żadnej namiętności (jak każda wcześniej).

Gość Leo kadia kukuczko
popłaczemy sobie razem z tego powodu? :P, :P, :P

uroda nie ma u faceta znaczenia, wiesz ilu brzydali widzę na co dzień z fajnymi laskami? to się w głowie nie mieści! a są wśród nich alkoholicy, bezrobotni i damscy bokserzy ...

Gość To naprawdę przykre
Samotny Romantyk II taa jasne ty mówisz o przeciętnych a nie brzydkich... mnie 95 procent na starcie odrzuci a pozostałe 5 % to również odrzucone osoby które z czasem i tak wolą być same niż z kimś kto nie pociąga wyglądem (nie mam tego "czegoś"). Wiesz ile razy dostałem kosza na starcie... nawet nie pytaj.

Gość To naprawdę przykre
Akurat mi dobrze (wg. kobiet) z krótkimi

Gość uglyboy
jak jest sie brzydkim i ktos ma super lasek to pewnie ma to coś ( hajs ) :) teraz sa takie czasy ze wyglad ma wielkie znaczenie..