Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iloletta21

Czy dałybyście szansę facetowi który skazany był za pedofilię...?

Polecane posty

Gość Iloletta21

Był więzieniu 7 lat, wyszedł ma 29 lat. Ja mam 21 lat. Kocham go, on był wrabiany, wiem o tym. Czy dać mu szansę.

Gość bałabym się być z kimś takim
Jesteś jeszcze bardzo młoda, on sporo starszy, po przejściach... a czym on się zajmuje? pracuje? ma jakieś wykształcenie?

Gość fddrghh
Taaa kazdy siedzi za niewinnosc. Niech pokaze ci caly akt oskarzenia ktory kazdy skazany posiada. Żeby kogos wsadzic potrzebne są dowody. Poza tym pedofil nie kocha kobiet. Jestes tylko przykrywką. Jak mozna świadomie narażac swoje przyszłe potomstwo?!

Gość Iloletta21
M wykształcenie średnie, zajmuje się naprawą aut.

Gość nie byl wrabiany,
a ty sie oszukujesz badz dajesz oszukiwac jemu. nigdy bym z kims takim nie byla. zmarnujesz zycioe sobie i waszemu ewentualnemu dziecku- z pedofilii sie nie wychodzi, to jest po prostu wypaczona orientacja, jak homoseksualizm.

Gość yyyKafeKrytykant
skoro "byl wrabiany" :D i go kochasz to nad czym sie zastanawiasz? jednak masz jakies watpliwosci, skoro pytasz czy dac mu szanse nie bedziesz sie bala miec z nim dzieci? skad wiesz, ze "byl wrabiany"? bo ci tak powiedzial? malo kto, by sie otwarcie przyznal, ze jest pedofilem

Gość KUNA w reklamie banku
był wrabiany skąd wiesz? bo on ci tak powiedział?? niech ci opowie co z nim robili we więźniu

Gość facet lat 36 i pół
Dziewczyno daj sobie z nim spokoj, uciekaj gdzie pieprz rosnie,

Gość a propos butelek
mało jest drzew w lesie, a ty akurat pedofila wybierasz? szkoda mi twoich przyszłych dzieci :/

Gość facet lat 36 i pół
Powiedział ci ze byw wroboiny? ha ha a co miał powiedziec? ze to prawda....7 lat to musiał dobrze narozrabiać.....ja pierdziele pedofilem sie zainteresowała na głowe upadłas?

Gość Iloletta21
Szczerze - właśnie sądziłam że posiadanie dziecka by go zmieniło...

Gość facet lat 36 i pół
tak zmieniło....wiesz jak to jest byc gwałconym dzieckiem przez wlasnego tatusia? poczytaj fora gdzie gdzie dziś dorosłe kobiety opowiadają o traumie z dziecinstwa, takiego dzieciństwa chcesz dla własnych dzieci? dziewczyno weź sie w garść nie wybielaj go i ucekaj oni sie nie zmieniaja

Gość nie byl wrabiany,
nie zmieni go, wrecz zacheci do eksperymentowania ze wzgledu na dostepnosc dziecka. nigdy, aqle to NIGDY NIE SKAZUJ DZIECKA NA OJCA PEDOFILA! wiem co mowie, pracuje z ofiarami

Gość yyyKafeKrytykant
oczywiscie, ze dziecko zmieni pedofila:D przestanie udawac, ze byl wrabiany i wtedy zobaczysz jaki "niewinny" z niego czlowiek

Gość nie byl wrabiany,
to tak, jakbys alkoholikowi postawila przed nosem butelke luksusowej whisky, a sama wyszla z domu i liczyla, ze wyglad butelki i swiadomosc luksusu trunku powstrzyma go przed konsumpcja. skrajna naiwnosc.

Gość Iloletta21
Posłuchajcie...wiem że był wrabiany. On nie skrzywdziłby niczego ani nikogo!

Gość motylki w brzuchu
Uciekaj poki masz czas.

Gość yyyKafeKrytykant
ale skad masz ta pewnosc?!

Gość motylki w brzuchu
Oni ZAWSZE klamia, to patologiczni klamcy - aby tylko ich przestepstwo i zboczenie nie zostalo wykryte czy zeby nabrac takie naiwne dziewczyny jak Ty.

Gość nie byl wrabiany,
ok, to prowokacja.

Gość Iloletta21
Nie sądzę aby był pedofilem. Widzę w nim, obserwuje go bacznie. Wiem że nim nie jest. Zastanwiam się tylko czy nie narażam się na ostracyzm społeczny.

Gość ja pierdoooollllle
ale jestes tepa. Młoda i głupia. Nie znasz sie na ludziasz wogóle. Widze ze można sprzedac ci kazdy kit a ty łykasz jak. A moze z toba tez cos jest nie tak? Zapamiętaj ze w każdej plotce jest ziarnko prawdy. Ja tam nie wierze ze był wrabiany. Skoro siedział az tyle lat to na bank cos zrobił. Nawet nie wiesz jaka bajere maja takie typy z pod ciemnej gwiazdy. Wez sie obudz dziewczyno bo zmarnujesz siebie i stworzysz piekło dziecku. Chciałabys zeby ten dewiant wsadzał członka noworodkowi? Juz była taka historia. Poczytaj w sieci.

Gość yyyKafeKrytykant
a ty myslisz, ze pedofile nie potrafia sie kryc ze swoim zboczeniem? ze robia to wsrod ludzi?

Gość ja pierdoooollllle
No chyba ze wolisz sie o tym przekonac na własnej skórze? Pozniej moze byc za późno. Dziecko bedzie cierpiało. Mam nadzieję, ze to prowo. Bo jesli nie, to juz wiem, ze skoro masz takie durne podejcie to poprostu będziesz mu przyzwalała na krzywdzenie wlasnego dziecka. Takie matki tez sa. Udaja ze niczego nie widza.

Gość ksiezyc w pelni ....
Z jednej strony są przykłady ludzi skazanych za pedofilie niesłuszne i niewinnie, choćby jeden z naszych aktorów. Mało tego większość skazanych za pedofilie facetów to ofiary zemsty swoich żon, a ci którzy siedzieć powinni, dobrze się maskuja. Z drugiej strony zawsze pozostanie w Tobie wątpliwość i podejrzliwość w stosunku do Twojego faceta, sama piszesz, ze bacznie go obserwujesz. Nie wiesz co się stało bo znasz tylko jego wersję, może niech pokaże wyrok, akta sprawy. Szczerość, szczerość i jeszcze raz szczerość między wami i trudne rozmowy. A ostracyzm społeczny... cóż z tym też musisz się liczyć i być przygotowana

Gość dix ae
tak tak, niewinny i czysty jak lza... pedofile do kastracji!!!

Nie wierzę w jego niewinność, jest tyłu fajnych normalnych facetów a ty wybierasz dewianta. Jeszcze będziesz żałowała. Daj sobie spokój, jesteś młoda i naiwna.

Gość Iloletta21
Ale ja go kocham... Chce miec z nim dzieci.

Gość marcheweczka...
Never, niema takiej opcji

Gość xantrypa
wiem ze to prowo ! ale napisze ci tak - jak on mial odsiatki 7- dem lat -to byl skazany na - gdzies na 15- latek ! - a to jest powazny WYROK! - aaa nie chciej wiedziec CO Z NIM ROBILI WIEZNIOWIE przez te 7-dem latek !!! - a moze jestes mu tylko "potrzebna" do tego aby nie wrocil tam znowu, poczytaj sobie jego akt oskatzenia- a tak wogule - to czemu ci go jeszcze nie dal do poczytania ? taki szczery ???