Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iloletta21

Czy dałybyście szansę facetowi który skazany był za pedofilię...?

Polecane posty

Gość mirrrrvolka
oczywiście szczególnie gdy masz dzieci to masz pewność, że długo razem będziecie

Gość Iloletta21
Jak wam łatwo oceniać kogoś...szczególnie kogo nie znacie :(

Gość mxxl
mam nadzieję że to prowo, chociaż "głupich nie sieją sami się rodzą". Myślisz o dziecku z nim? jestem w szoku. Zdajesz sobie sprawę z tego że taki zbok nawet przez sekundę nie zastanowi się czy nie dobrać się do waszego dziecka? Ty jesteś mu potrzebna do tego żeby się maskować, żeby wszyscy widzieli jaki to porządny, ma żonę, dziecko

Gość mxxl
Tak a potem przez ładnych kilka lat będziesz udawala że o niczym nie wiesz, bo tak go kochasz i co ludzie powiedzą. Jestem właśnie przykładem takiego dziecka. Tak właśnie kochanego przez tatusia-skoorwysyna

Gość mxxl
Tak a potem przez ładnych kilka lat będziesz udawala że o niczym nie wiesz, bo tak go kochasz i co ludzie powiedzą. Jestem właśnie przykładem takiego dziecka. Tak właśnie kochanego przez tatusia-skoorwysyna

Iloletta21 gdyby byl nie winny to by nie siedzial.Gdyby w sprawie byly jakiekolwiek fakty swiadczace o jego niewinnosci to napewno nie dostalby 7lat.Ja tam na prawie sie nie znam ale jak facet za pedofilie dostaje 7 lat to znaczy ze sprawa nie budzila zadnych watpliwosci sedziow. Ja rozumiem milosc miloscia ale za nic w swiecie nie zwiazalabym sie z kims takim

Dokładnie , nie bądź naiwna...gdyby był wrabiany to niczego by mu nie mogli udowodnić i został by skazany góra na 2 lata a nie na 7 lat!!!!!!!!!! Skoro siedział 7 lat to ofiara musiała go wskazać rozumiesz to????? Myślisz że jakieś dziecko samo sobie wymyśliło takie coś i jeszcze stwierdziło że sobie wrobi jakiegoś pana??? Puknij się w łepetyne...

wmawiasz sobie ze on jest niewinny bo kochasz go..... potem jak juz zrozumiesz ze to okrutna prawda bedziesz udawala ze o niczym nie wiesz bo tak bardzo go kochasz...... kiedy urodzi wam sie dziecko bedziesz wmawiac sobie ze przeciez wlasnego dziecka ON nie skrzywdzi bo kocha je a ty kochasz go..... kiedy jednak skrzywdzi bedziesz udawac ze to nieprawda,bedziesz to robic bo kochasz go.... a kedy dziecko odwroci sie od ciebie bo ty bedziesz winna po czesci jego krzywdy to ty powiesz ze robilas to z milosci bo kochalas..... pedofil to czlowiek obrzydliwy i spaczony ale swietnie wtapia sie w spoleczenstwo.Czesto postrzegany jest jako czlowiek prawy,dobry,pomocny...taki co to by nawet muchy nie skrzywdzi ehhh muchy nie bo ma zamale otwory...

Gość z daleka od pedofila
oni sie nigdy nie zmieniaja, tylko LEPIEJ MASKUJA i zona jest im potrzebna do tego, to fakty z zycia a nie trzeba pedofila znac, zeby wiedziec, jaki jest jego tok myslenia skoro to juz zostalo zbadane, udowodnione i przezyte przez setki tysiecy kobiet!!!!

Gość A.......jeszcze cos
Nie wiem czemu tak jest, ze ludzie nigdy nie potrafia sie uczyc na bledach innych tylko musza robic wlasne - szkoda, ze przez to niszcza zycie niewinnych dzieci.......!!!!!

Gość Iloletta21
Ludzie naprawdę myślicie że jestem aż tak zaślepiona :) Ja wiem że on jest niewinny, zrozumcie to. Obcowanie z nim, rozmowa, to wszystko mi pokazało że wiem jaki on jest :) Nie jest pedofilem.

to twoje zycie,twoje decyzje ale prosze cie jako malutka czastka spoleczenstwa,jako matka i jako kobieta zebys nie decydowala sie na dziecko z tym czlowiekiem....... jesli to nie prowokacja to naprawde mnie zdolowalas:( swoja naiwnoscia i brakiem instynktu

Gość alfajed
mloda jestes i glupia po rozmowie z nim wiesz, ze nie jest pedofilem.. gratulacje

tak, Ty z nim porozmawiałaś i dostąpiłaś Swiatła Prawdy, a te wszystkie organa państwowe, prokurator, Sąd i ofiara się mylą! Bo Ty z nim rozmawiałaś, to wiesz lepiej!!! :D:D

Gość niematosiamto
Chcesz to se z nim bądź, ale najpierw się wysterylizuj, jego zresztą też, tyle w temacie

Gość Iloletta21
Obrażacie. Dajcie jakiś argument. Nie macie żadnych

Gość on cie MANIPULUJE
a ty padalas ofiara "prania mozgu" - pedofile to socjopaci, maja super czar i dokladnie wiedza jak zlapac naiwne ofiary na zony, specjalnie takich wyszukuja jak Ty - poogladaj i poczytaj na ten temat dokumentacje -- skoro znam kobiete, ktora przez 20 lat miala meza pedofila molestujacego malych chlopcow za jej plecami a ona niczego dlugo nie podejrzewala, tzn ze tak jak ty w mlodosci byla przekonana, ze ja kocha, mieli dzieci i ze jest normalny!!!!

Gość on cie MANIPULUJE
dzis siedzi w wiezieniu a ofiary maja ponad 30 lat i mowia to, co dlugo ukrywaly - gorsze, ze pedofil adoptowal dzieci i molestowal -- tzn gwalcil seksualnie-- wlasnych nie, ale cudze i przyjaciol dzieci

Iloletta21 chcesz argumentow?? Facet siedzial za pedofilie 7 lat!!!7 lat to duzo (choc osobiscie uwazam ze zdecydowanie malo) kiedys ogladalam jakis program i pamietam ze za tego typu przestepstwo srednio dostaje sie od 3 do 6lat pozbawienia wolnosci...wiekszosc wychodzi wczesniej za dobre sprawowanie!!!Wiesz dlaczego twoj"niewinny" ukochany spedzil za kratami az 7lat?bo nie bylo zadnych srodkow lagodzacych,zadnych watpliwosci. Dlaczego ty nie chcesz zrozumiec ze pedofil to zawsze lub prawie zawsze wzorowy obywatel!!!taki mniamniusi Oskarzyc o pedofilei jest latwo,dowiesc winy i skazac bardzo trudno.7lat to dowod ze jest winny,to argument dla mnie wystarczajacy Zastanawiam sie czy znasz jakies szczegoly? Typu kto i po co chcial go wrobic? Dlaczego stal sie niby ofiara? A i jak dlugo ty go znasz?

Iloletta21 pamietasz swoj pierwszy wppis? "Był więzieniu 7 lat, wyszedł ma 29 lat. Ja mam 21 lat. Kocham go, on był wrabiany, wiem o tym. Czy dać mu szansę" xxx A teraz odpowiedz sobie sama!dlaczego zastanawiasz sie nad daniem mu szansy? gdybys byla pewna na 100% ze jest niewinny to nawet bys o tym nie pomyslala......

Gość halo to ja.....
gdyby on byl niewinny to by tyle nie siedzial. Skoro ktos tyle lat dostaje to napewno nie za niewinnosc...... a wiesz co robia z pedofilami inni wiezniowie??? on ma spaczony mozg, psyche ma zniszczona. Myslalam ze myslisz zeby z nim byc ale ty jeszcze o dzieciach z nim myslisz, szkoda mi tych dzieci. One Tobie tego nigdy nie wybacza. Jesli nie targna sie na swoje zycie i nie popelnia samobojstwa to beda miec zniszczona psychike do konca zycia. Ale wyglada to na prowo bo piszesz jak jakas 15latka. "ale ja go kocham i chce miec z nim dzieci" zadna rozsadna 21latka nie pisala by takich bzdor

Gość Szopen
katastrofa

Gość do ski[ppera
Zdarza się , że ktoś jest wrabiany. Sprawdź tę kartotekę, porozmawiaj z jego rodzicami, rodziną i sama dokonasz wyboru. Dodatkowo idźcie do psychologa, na hipnozę i na sprawdzanie czy mówi prawdę wariografem. Proste. Wtedy będzie na 100%. Jeśli się nie zgodzi, to znaczy, że ma coś na sumieniu, a jeśli się zgodzi, to raczej mówi prawdę, ale i tak idźcie na te 3 rzeczy.

Gość halo to ja.....
jak sie zgodzi isc na wykrywacz prawdy to i tak trzeba sprawdzic bo moze sie zgodzic aby Cie uspokoic i bedzie myslal ze odpuscisz.

Gość onabezogona29
Jezus Maria, przeciez jak raz posmakował dziecka to już nigdy nie bedzie normalny. A Ty dzieci chcesz z nim mieć.Już tylko płakać pozostaje nad głupotą.

Gość oby cię posrało
to już normalnych facetów nie ma tylko za zwyrodnialca się bierzesz???

Gość Koszarowa pirta
Jezeli kochasz to dasz szanse

Gość muminka7854123
To prowo, nie ma wyroków 7 lat, jest 5,15,15,25. Inaczej nie skazują.