Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iloletta21

Czy dałybyście szansę facetowi który skazany był za pedofilię...?

Polecane posty

Gość Naiwna jesteś
Kiedyś w pewnym polskim serialu był taki wątek,że dziewczyna zakochała się w mężczyznie,który kiedyś ją zgwałcił.Serial serialem,wiadomo,że to absurd,ale nie myslałam,że w życiu istnieją tak naiwne osoby.Nie pchaj się w takie bagno.Gwałciciel i pedofil nigdy się nie zmienią.

muminka7854123 To prowo, nie ma wyroków 7 lat, jest 5,15,15,25. Inaczej nie skazują. xxxx tez mi sie wierzyc w to nie chce. mozna dostac 15lat i wyjsc po odsiedzeniu polowy wyroku czy jakos tak

Gość dfdgsgsgsg
życie to nie bajka, a co powiesz jak np kiedys wykorzysta własne dziecko? o kurcze jednak nie był wrabiany? skoro się nie wybronił i siedział, mósiało oskarżenie miec bardzo mocne dowody. A jak jako kobieta jestes drobna i wyglądasz jak dziewczynka to uciekaj gdzie pieprz rośnie, bo facet niestety skazany najprawdopodobnie został słusznie .

Gość agagru
Proste pytanie, chcesz mieć dzieci? To się dobrze zastanów. Winny- niewinny, wrabiany- nie wrabiany. Nigdy nie będziesz miała pewności. Młoda jesteś i śmiem twierdzić że nie zakochana, zaimponował ci czymś. A jeśli uważasz że naprawdę chcesz z nim być to do końca życia będziesz musiała mieć oczy szeroko otwarte . Osobiście nie dałabym mu szansy

Gość vtuvgj
Ja dałabym szansę. 5 sek, a potem spuściłabym psy.

Gość Iloletta21
Podjełam decyzję i wiem już że dam mu szansę. Bo go kocham i mu ufam. A on mi.

Gość na pomaranczowo dzis
Dziewczynko chora jestes i do szkoly dzis nie poszlas co? Bo takie glupoty to malolaty tylko pisac moga. Wybitnie glupia prowokacja.

Gość Iloletta21
Miłość to zaufanie. I ja mu ufam. A on mi. A dziecko tylko scementuje ten związek. Widzę to po nim.

Gość onabezogona29
no scementuje, bedzie miał co bzykac jak Ty pójdziesz spać;-/

Iloletta21 przez takie podejscie do zycia potem wlasnie rodzi sie patologia:( twoje zycie rob z min co chcesz!Chcialas argumentow dostalas je!Ale sama nie masz ani jednego aby obronic wlasne zdanie.Tylko twoje zaufanie a no i to ze on ci ufa to juz zmienia wg ciebie wszystko

Gość Iloletta21
Moje życie, macie rację. Wiem co robię, dziękuje za miłe słowa :) Dam mu szansę i po weekendzie wprowadzi się do mnie :)

Gość jestes......
idiotka

Gość brak słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mało powiedziane, tyle lat siedział za niewinność

Gość agagru
ona po prostu nie ma dzieci, sama pamiętam jak to było.....mam nadzieje że w więzieniu koledzy odpowiednio go potraktowali...

słuchajcie uwaznie, ci którzy piszą tutaj te zalosne komentarze typu "uciekaj gdzie pieprz rosnie" lub "niechcesz wiedziec co robili z nim w wiezieni przez te siedem latek" są ludzmi ktorym współćzuję ich nikłej inteligencji.. Bo są to ludzie ktorzy górno wiedza o zyciu, o prawie i o tym jaki sąd jest bezmyślny. oj uwierzcie, sąd kara o pedofilie bez żadnych dowódów. starczy ze ktos manipuluje dzieckiem lub dziecko jest mitomamen. tak naprawdę o pedofilie moze skazany byc kazdy niewinnie. Ojciec mojej znajomej zostal skazany za pedofilię spędzil 6 lat w zakladach karnych za molestowanie... SWOJEJ CÓRKI. Nigdy to niebylo prawdą. ona raz zostala zmanipulowana i ciągnela swoje gadki dlugie lata poniewaz nie zdawala sobie z tego sprawy jako dziecko, ponadtto manipulowala nią babcia ktora zawsze byla w konflikcie ze swoim zięciem. Jej ojciec mial raka płuc. wyszedl i spotkal ją pod pewnym marketem.. podszedl rozplakal sie jak dziecko przytulil ją i powiedzial "ja niemam do Ciebie pretensji, Kocham Cię, nie daj sobą manipulowac" po czym dwa miesiace później umarł, samotnie, skrzywdzony i chory. Uwazajcie na to co mowicie, kogo oceniacie bo moze nadejsc taki dzien ze i Wy zostaniecie o to skazani. a Czlowiek nie tworzy prawdy. Moja znajoma juz nigdy sie tym niepogodzi... i bedzie czcila szacunek do ojca swego ktory zostal mu za zycia i w chorobie zabrano zostal niezwykle zmięty i zniszczony.

Gość jytyjk ty
Lepiej kaz mu zrobic badania na hiv, bo takich jak on w pierdlu rucha sie w dupe, mowie serio, wiec o to martwilabym sie na twoim miejscu. No i warto przejrzec dokladny akt oskarzenia, jestes mloda, niestety glupia, warto posluchac tych, ktorzy tez niby ufali ;)

Gość jak juz cos to komplet badan
na wszelkie choroby weneryczne, nie pojmuje jak mozna byc tak naiwna i pusta

Gość Mykonidalna45
Gdybym ufala to bym dala

Gość gość
Mysle ze to zalezy, jak bardzo go kochasz.

Gość gość
nigdy,

Gość gość
Ojeja wielkie halo, co z tego że czasem sobie podotyka moje dziecko

Gość gość
drodzy, tak właśnie działa ewolucja i eliminacja ze społeczeństwa zbędnych osobników. Przyklaśnijmy tejże pani za co szybsze podjęcię decyzji.