Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimaaaaa

klęska bedzie

Polecane posty

Gość zimaaaaa

juz widze ceny chleba, owoców i zywności od przyszłej jesieni, wiecie ze zboze, owoce i ta cala reszta moze byc 5zl droższe?przez to ze nie zdąży wyrosnąc, zakwitnąc, zapylic, a ptaki?a zwierzęta? za pozno jajka-jeden miot odpada, nie odleci do afryki bo za mlody będzie?np majowe są we wrzesiu za slabe zeby odleciec?(bociany)

Gość pani panna kottaaaa
Dokladnie... Będzie masakra ..

Ja pierniczę. Klimat ekstremalny. Albo na początku kwietnia robi się lato albo na początku kwietnia jest zima. Nie mogłaby być po prostu wiosna?

Gość klkjgd,,mnbc
i ktos mi bedzie pieprzyl o globalnyn ociepleniu :-\ U nas juz nie ma 4 por roku! Sa 2: zima i lato :-\

Gość ja mialam podobna sytuacje,
wiosna zanika jako pora roku

Gość kleska urodzaju
wróżysz sobie z kwiatu jabłoni? :p, :P, :P

Gość dziadkowie zawsze
w marcu zaczynali pola przygotowywać i pod koniec marca już siali a teraz kwiecien a jeszcze nic się robić nie da. Śnieg leży, nawet jak stopnieje nie da się maszynami w pole wjechać bo się zagrzebią, musi ziemia trochę odwilgnać. Jak kolo maja zaczną siać to będzie i tak cud. Wszystko będzie drogie jak cholera.

Gość To jest właśnie
ocieplenie klimatu. Zamiast 4 pór roku będą 2.

Rok temu o tej porze było bardzo ciepło. Teraz zimno. Liczyłam, ze wiosna zacznie się pod koniec marca a tu guzik...

Gość kkkkkkkkkkkk
ach nie przesadzajcie.Ta pogoda teraz ma zwiazek z wyzami i nizami nad antlantykiem. Zdaza sie to rzadko co kilkadziesiat lat.Nie panikujcie tak.

Gość amelkaaaa z metkaaa
tez tak dziwnie sie czujecie. Brak energii. wczoraj bylo slonczeko- super sie czulam a dzis od ran amnie muli.Chyba zaraz sie poloze.

Gość etewtwetetw
3 tyg dluzej na wsi snieg lezy niz w miescie, wiem bo bylam u tesciow

Gość etewtwetetw
nie chodzi o panike, tylko o to ze owoców i zboża moze nie byc i ptaków, ja sie tak glupia cieszylam ze jablka w tym roku 2 zl kosztują, bo rok temu byly po 4,5

Nikt nie panikuje. Po prostu ktoś stwierdził fakt, że zima długa i co w zwiazku z tym dziać się będzie.

Gość etewtwetetw
od rana nie mogę dojsc do siebie, tu nawet nie o ziewanie chodzi, o brak energii, rezygnację, poddanie się, juz mam to w dupie czy pada czy nie, jak idioci 10 lutego szczerzyliśmy zęby do płotów że będzie zaraz wiosna, że dzień kobiet to juz pierwsze tulipany, i ktoś sobie z nas zakpił, czuje sie jak idiota

Gość princessaofpersia
Juz tak nie histeryzujcie " W skali kraju był to marzec najchłodniejszy od 1987. Podsumowanie danych ze wszystkich stacji to potwierdza. Średnie odchylenie temperatury marca od normy 1961-1990 wyniosło w 2013 -3.65C. Poprzednie zimne marce to: 2006: -2.49C 2005: -1.70C 1996: -3.54C 1987: -4.82C Jeszcze zimniej było w 1952 (-4.95C) i 1942 (-5.25C). Dane z kilku stacji wskazują, że najprawdopodobniej najzimniejszym marcem w historii obserwacji pomiarowych był marzec 1845 roku, kiedy odchylenie temperatury od normy spadło do ok -8.4C było więc przeciętnie niemal o 5C chłodniej, niż obecnie."

Gość urodziwa
A na chuj mie bociany

Gość etewtwetetw
2005 pamietam caly czas padał snieg w marcu, ale na swieta ktore wypadly 30marca juz bylo czysto!!a potem coraz cieplej

Gość amelkaaaa z metkaaa
ale niby od poniedzialku ma byc juz cieplej. moj facet pracuje na elewacji i przez ta pogode siedzi w domu. bo w mrozy nie da sie robic.

Gość sxdfghnbgv
W kozakach jeszcze chodze i płaszczu zimowym:)

Gość etewtwetetw
kurorty i hotele w sezonie w tym roku kwitna, a to jedyna szansa dla bezrobotnych zeby sie troche odkuc-wlasnie sezon.

Gość sxdfghnbgv
a co tam kleska, kafeteryjne mamusie są tak bogate maja po 10 tyś na miesiąc i dla nich czy marchew bedzie droższa o 5 zł czy 100zł nie sprawia problemu. Wszysytkie są tu bajecznie bogate jada na wekend do Dysneylandu. Mieszkaja w pałacach i mają służbe.