Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiewinniIja.

Kto wie skąd jest moja stópka ? Test na ignorancję

Polecane posty

Gość stop żelaza z gliną
z pkolic pcimia dolnego?

Gość eee ze coooo????
stópka? ze śmierdzącego kapcia:P

Gość zacznijmy od tego, ze ........
prościzna:)

I nieznajomość tekstu to nie ignorancja tylko słuchanie czego innego, nie wszyscy muszą lubić Dżem

Gość fiollek
Pewnie z marcepana. Druga zaś stópka jest z wosku.

Gość Pestka073
dzem niewinni i ja.

Gość zacznijmy od tego, ze ........
masz stopy z dżemu:P:P:P

jestes jedyna taka wtajemniczona i alternatywna, nikt oprócz Ciebie nie wie, możesz nakarmić swoją potrzebe oryginalności teraz :P:P:P swoją drogą nie ma to jak lans na taki zespół, dziecinne strasznie. Każdy kto to kocha to po prostu się tym delektuje, a nie demonstruje się w taki sposób w sieci.

Gość marmelada1
stópka czy stopka - dla ignorantki Niewinniljy to pikuś.

Ok. Rozumiem że nie wszyscy muszą słuchać Dżemu, jasne że nie. Tylko jest coś takiego jak klasyka coś co powinni znać wszyscy nie ważne czego słuchają... Kto sprawdzał w google wie sam dla siebie że jest ignorantem.

Ok. Rozumiem że nie wszyscy muszą słuchać Dżemu, jasne że nie. Tylko jest coś takiego jak klasyka coś co powinni znać wszyscy nie ważne czego słuchają... Kto sprawdzał w google wie sam dla siebie że jest ignorantem.

Gość ggterros
Ignorant - (łc. ignorans, -ntis niewiedzący od ignorare nie znać, nie wiedzieć) osoba niemająca podstawowej wiedzy z danej dziedziny, nieznająca się na czymś. x A teraz proszę mi podać podstawowe zasady mitozy i mejozy. To wiedza na poziomie II klasy gimnazjum, mam nadzieję, że nie jesteś taką ignorantką, za jaką uważasz innych 😴

Nie mam potrzeby lansu, ja nie z tych. Nie bywam tu regularnie. Nie ważne jakie miałam zamiary. W ogóle jak można lansować się na zespół ?

Napisz to trzykrotnie, bardziej to do mnie ignorantki trafi :classic_cool: Nie, nie wszyscy muszą znać twórczość Dżemu.

Gość ggterros
lecimy dalej: klasyka dzieła sztuki i literatury z różnych okresów historycznych i stylów uznane za doskonałe; pojęcie subiektywne>> SUBIEKTYWNE. Dać ci kolejną definicję, czy już sama sobie wyszukasz? 😴

Gość kaniballos rex
baggo dogge :D:D

Gość ggterros
po "klasyka" miał być myślnik, sorry.

Ggt mitoza mejoza generalnie chodzi o podział komórek. A zasad to nie muszę znać. Ważniejsza jest wiedza która naprawdę w życiu się przydaje. Zasady podziału komórek raczej nie są przydatną wiedzą życiową. U

Klasyka nie musi być tylko subiektywnym pojęciem. Są rzeczy które każdy powinien wiedzieć. Poza tym ja nie muszę tobie niczego udowadniać. Może sama wykaż się że nie jesteś ignorantka i snobką bo jak narazie to na taką wychodzisz. Nie przywiązuje dużej wagi do tego co tutaj ludzie wypisują nikogo nie znam i nikt tak naprawdę nie zna mnie.

and I know it's seems Heaven since we aint ready, to see a black president it aint a secret of a sealed up fact penetentiarys packed, and it's filled with blacks x Well I've got one foot on the platform The other foot on the train I'm going back to New Orleans To wear that ball and chain x Talk and song from tongues of lilting grace, sounds caress my ears But not a word I heard could I relay the story was quite clear x Dajesz, 3 tytuły - klasyki, nie używaj googla. IQ to ty zbyt dużego nie masz, co?

Adsa twórczość dżemu to samo życie teksty wnoszące coś do niego. Teksty są prawdziwe nigdy nie stracą ważności bo opowiadają o prawdziwym życiu jego cieniach i blaskach.

Gość Może sobie chcieć
Osmieszasz się, dziecko. Spróbujmy czegoś przydatnego w życiu: w jaki sposób działa termostat w zawodzie od kaloryfera?