Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabajona88888

Nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość Zabajona88888

Cześć. Mam problem. Mam 25 lat, mam wspaniałego 2,5 rocznego synka, którego kocham nad życie. Dokładnie jutro zaczyna mi się sprawa rozwodowa. Już to mnie dołuje. Do tego dowiedziałam się ostatnio, że mój mąż oprócz strasznych wspomnień i kilku siniaków zostawił mi jeszcze coś po sobie. Jestem w 12 tyg ciąży. Trzy miesiące temu zostałam zmuszona do stosunku. Kiedy skończył w środku od razu się popłakałam. Naprawdę do szczęścia teraz nie jest mi potrzebne kolejne dziecko. On się tylko zaśmiał, zę teraz to już nikt mnie nie będzie chciał. Pracuję na umowę zlecenie, mieszkam kątem u koleżanki, syna utrzymuję sama, a tu taka niespodzianka... Przyznam, że jak się tylko dowiedziałam to zamówiłam tabletki poronne. Niestety przysłano mi jakieś luzem spakowane tabletki, które nic nie pomogły. Nie mogę się mojej najbliższej rodzinie pokazać z brzuchem, bo już kompletnie się ode mnie odwrócą. Co ja mam robić? Czy w naszym kraju jest możliwość kontrolowanej adopcji? Takiej, że już teraz mogę zacząć szukać rodziny zastępczej dla nienarodzonego dziecka? Czy jest jakiś ośrodek do którego mogę się udać po pomoc? Z góry dziękuję i prosze tyl;ko o poważne wpisy, bo już i tak mam depresję więc teksty w stylu" jak rozkładałaś nogi to teraz masz" nie są mi potrzebne

Gość lenus
a skad jestes

Gość lenus
masz net moze znajdz w okolicy dom dla samotnych matek moze tam ci pomoga

Gość Zabajona88888
Mieszkam w Bydgoszczy, a niestety domy samotnych matek wyglądają tu strasznie :( Nikomu bym nie życzyła tam mieszkać