Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca...praca..pracy brak

Ciezko o prace w tych czasach

Polecane posty

Gość nono nie ma jak bujać w
w eniro być może kiedyś dawali umowę o pracę, teraz musisz mieć własną dg i pracujesz na prowizji wiec koszty są zwykle większe niż przychodu bo kto kupi tą nędzną reklamę? nikt, zwłaszcza, ze handlowców jest wielu a ceny eniro ma z kosmosu

Gość koralowa4
Nie prawda. Nie trzeba mieć w Eniro działalności, dają normalna umowę o prace, polecam wiecej poczytać na ich stronie, a nie pisać bez sensu. A reklamę kupuje wiele firm, wystarczy ze sobie obczaisz nowa aplikacje panoramy firm - to tylko potwierdzenie co to za firma i dlaczego praca tam jest ciekawa. Wiem, bo sama tam pracuje.

ciężko o pracę, to fakt. ja sama szukałam kilka lat w Wawie, ale tylko zlecenia miałam, nic stałego w moim zawodzie nie znalazłam, więc wróciłam do rodzinnego miasta, gdzie mam pracę w rodzinnej firmie, w miarę zgodną z wykształceniem. niedługo czeka mnie macierzyński, wychowawczy, jeśli firma nie upadnie, to będę miała gdzie wrócić bez obawy zwolnienia, ale nikt nie wie, co będzie za kilka lat. póki co ciągle się kształcę (choć studia magisterskie i jedne podyplomowe mam już za sobą). mam nadzieję, że nigdy nie znajdę się w sytuacji, że będzie ciężko o jakąkolwiek pracę, ale nigdy nic nie wiadomo. szukaj autorko dalej, życzę powodzenia!