Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whattodo0001

co robić ? :/

Polecane posty

Gość whattodo0001

powiedzcie , wypowiedzcie się co o tym sądzicie Jakiś czas temu poznałem fajną dziewczynę , spasowała mi od razu , problem w tym że jak traktuję ja dobrze zapewniając o swoim uczuciu i oddaniu ona jak by traciła zainteresowanie i zaczynała się mną bawić wprost proporcjonalnie do tego jak silnie okazuje jak jest mi potrzebna i jak mocnym uczuciem ja darzę .przecież to nie jest normalne , przeważnie trwa to jakieś dwa, trzy dni po czym doprowadza mnie to do szału , zmieniam taktykę i wbrew swojej woli i z wyrzutami sumienia odpowiadam jej tym samym , olewam ja i zaczynam się nią bawić , co zupełnie ją odmienia i sprawia że jest z powrotem tą kochająca i szczerą dziewczyną , i tak w kółko Kiedyś była w dość długim związku i została rzucona , co dość ciężko przeszła , mam też wrażenie że na początku znajomości ze mną próbowała wrócić do byłego , sam tez rzuciłem ją już dwa razy , właśnie przez to że próbowała utrzymywać kontakt z byłym ,ale wypłakała , wyprosiła i zawsze miękłem , wydaje mi się że w poprzednich związkach była źle traktowana lub traktowana jak „szmata, była nawet bardzo zaskoczona jak po seksie nie straciłem nią zainteresowania , nieraz zasypia w moich ramionach , potrafimy leżeć uśmiechnięci i wtuleni w siebie patrząc sobie tylko w oczy takich rzeczy chyba nie można udawać :/ ,co robić ciągnąć to dalej ? czy może poszukać innej kobiety obdarzyć uczuciem i w zamian dostać to samo

a umiesz sobie odpowiedzieć czego Ty chcesz?:)

Gość kierowca rosomaka
rozbierz sie i pilnuj ubrania

Gość whattodo0001
Owszem potrafię sobie powiedzieć czego chce , chciałem tylko dowiedzieć się jak to wygląda z perspektywy trzeciej osoby

wiec sobie odpowiedz czego chcesz? potem sprawdz czy z tą kobietą jestes w stanie to osiągnąć i być szcześliwym, a następnie sam podejmij decyzje:P Odpowiedzi na pytania masz w sobie ;)

Gość ...kÓrwiszonÓw nie lÓbi
..wal grÓche.....