Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutttna

Jak go przeprosic?:(

Polecane posty

Gość Smutttna

Pokłucilam się z narzeczonym...o nic ważnego, ale strasznie na niego wyjechałam..:( do tego, ja zaczęłam kłótnie i ja go zdenerwowałam...Strasznie się na mnie gniewa...nie wiem jak sprawić, by było ok. Przeprosiny nie pomogły...chcę by było już dobrze, głupio mi, bo wiem, że to ja zawaliłam.Help..doradzcie...

Gość Koloboro232
Teraz kobieto? zawsze myślicie tylko o sobie... myślicie ze to co wy myślicie jest najważniejsze.... zawsze potraficie zrobić awanture o drobnostkę... teraz daj mu spokój... może zasługuje na kogoś lepszego.... Mysl zanim cos powiesz...

Gość Smutttna
Jejku..zrozum..kochamy się...jesteśmy razem długo...ja jestem osobą bezkonfliktowa i wyrozumiala..nie wiem co we mnie nagle wstapilo...chyba mi się nazbieralo..przykro mi, że się z nim poklucilam.. Chcę go poprostu przeprosić..tylko nie wiem jak..

He he ja jestem z moim facetem od 9 lat i nigdy jeszcze dotąd na niego nie nakrzyczałam...Jesteśmy małżeństwem od 6 lat , mieszkamy razem od 7 i nigdy nie pokłóciłam się z nim. Jeśli się kogoś kocha to zanim się postanowi Go ochrzanić, trzeba się zastanowić czy chce się go obrazić i sprawić mu przykrość...

Gość Smutttna
zawaliłam bo nie chciałam połknąć poszłam do drugiego pokoju i wyplułam nasienie na jego matkę .. oj głupia ja

Gość Smutttna
Ok. Rozumiem... Nie wolno popełniać błędów..a kiedy popełnisz błąd, najlepiej się powiesić, bo nic nie pomoże, tak? Jejku! Ja rozumiem co zrobiłam źle.. Chcę to naprawić...nikt nie doradzi?

Gość Smutttna
Dziękuje podszywie...to bardzo pomocne co piszesz.

przpros go raz jeszcze i staraj sie zachowywac normalnie, przejdzie mu ...

Gość Smutttna
sdaf,dziękuje za radę...tyle, że on jest bardzo wrażliwy i obawiam się, że to nie wystarczy...muszę go jakoś pozytywnie zaskoczyć chyba..:/

Gość Smutttna
Up

Gość Smutttna
jestem debilką podbijającą wątki

Gość Smutttna
a jeśli go przeproszę a on kaze mi ściagnąć majtki i wypiąć tyłek to mam to zrobić?

Gość Smutttna
Romantyku...to znaczy...powinnam postawić na czyny? Powyżej podszyw.