Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauraaaaaajotpe

sposób na znalezienie chłopaka... dobry pomysł?

Polecane posty

Gość Lauraaaaaajotpe

jestem 23 letnią singielką która jest zmęczona samotnością z wyboru. Przyznam szczerze że jestem bardzo atrakcyjna a świadomość tego i pewność siebie zrobiła ze mnie wybredą kobiete, która ciągle powtarza "to nie to czego szukam.." więc postanowiłam że zrobię coś w rodzaju gry.. a mianowicie, zamierzam przez jeden miesiąc, codziennie spotykać się z chłopakami ( 30 różnych randek, z 30stoma różnymi mężczyznami. ) każdy kto od dziś zaproponuje mi randkę, NIE ODMOWIE, ale umowie się z nim na nastęony miesiąc, zapełniając tym samym mój kalendarz, kiedy znajdę "komplet" zaczynając od pierwszego maja zaczne się codzienne spotykać z mężczyznami, z każdym tylko raz, po tym miesiącu wybiorę jednego z nich z którym będę się spotykała jako z moim chłopakiem. Od razu zaznaczę że randki te będą bez żadnych zbliżeń, więc całowanie, a co dopiero sex ODPADA! chce poprostu dać szanse każdemu komu nie dawałam do tej pory. Zazwyczaj faceci słyszą ode mnie wymówki, albo odmowę.. 90procent oferujących kolację bądź spotkanie.. na pewno któryś z nich okaże sie dla mnie okej, więc czemu by nie... myślicie że to dobry pomysł?

Gość Lauraaaaaajotpe
nie mam zamiaru z nimi nic robic :)

Gość co za dno.....mmm
Zrob z nich ludzką stonoge

Gość autorko miałam 21 lat i
też wybrzydzałam, więc wpadłam na taki pomysł jak ty:) nie polecam;)

Gość niezle niele
niezle ale mysle, ze nie uda Ci sie to codziennie bo czasem cos Ci wypadnie wazniejszego. poza tym moze Cie to zmeczyc albo co gorsza bedziesz miala powazny dylemat ktorego wybrac.

Gość Lauraaaaaajotpe
nigdzie nie napisałam dziewica tak btw

Gość Lauraaaaaajotpe
czemu nie polecasz?:)

Gość matka poldka
ludzka stonoga wymiata :D

Gość Lauraaaaaajotpe
Co wazniejszego mi moze wypasc chyba tylko kloaka

nie polecam bo nie wytrzymałam napięcia i z większością z nich każda randka kończyła się seksem... lepie zaczekać na ten odpowiedni moment zamiast się puszczać ;)

Gość Lauraaaaaajotpe
no to powodzenia jeśli jesteś w stanie przespać się na pierwszej randce :) Mnie po takiej akcji by ogarnął wstred do samej siebie.. co jak co, ale szacunek do samej siebie, i granice przyzwoitości trzeba mieć :))

Myślisz, że to było takie łatwe odmówić gdy mnie prowokowali? Byłam bardzo wyposzczona. Po jednej akcji bałam się, że jestem w ciąży także uważaj ;)

Gość Lauraaaaaajotpe
na pewno nie dopuszczę do takiej sytuacji, nie chcę później przechodzić moralniaka, nigdy nie pocałowałam faceta na pierwszej randce, a chodze średnio raz w miesiącu, więc czemu miałabym łamać jakiekolwiek zasady? gra ostrzejsza, ale zasady te same:D

Gość camue
Tylko skad pewnosc, ze znajdzie sie 30 chetnych? Zebys sie czasem nie przejechala... ;)

na internetowych randkach zawsze się ktoś znajdzie ;)

hahaha jakiś idiota się oczywiście podszywa:D nie polecam bo nie czułam się za dobrze po takich spotkaniach:/ faceci chcieli wiecej, ja nie wiedziałam jak odmówić, czułam wręcz obrzydzenie do niektórych z nich i do siebie że zmuszam się do spotkania z jakimś kolesiem:? mimo, że to byli całkiem całkiem faceci;)

Gość Lauraaaaaajotpe
wystarczy ze od dzis przestane odmawiac :)

pisząc chcieli wiecej mam na myśli wiecej spotkań oczywiście, a nie seks bo zaraz znowu się jakiś debil podszyje:D

Gość Lauraaaaaajotpe
haha no tak, mogłam się spodziewać że to fake, właśnie boje się tego że zamiast przyjemności będę czuła się zmuszana do tych spotkań, a co więcej zamiast kogoś znaleźć będę chciała mieć więcej spokoju.. ryzykowna zabawa, ale no cóż:D zawsze można zrezygnowac:D

Gość Lauraaaaaajotpe
na ile randek pod rząd dałaś radę pójść? :)

teraz daję dupska jak opetana codzień innemu :o

Gość camue
No to faktycznie masz o sobie wysokie mniemanie. :P

Gość zagadka zagadkowa
napisałaś nie odmówie - najpierw pomyśl jak ma taki chłopak wyglądać i jakie ma mieć cechy bo to strata czasu takie spotykanie się. Zresztą jak zobaczą, że nie używasz mózgu to raczej żaden nie będzie chciał zostać twoim chłopakiem

Gość Lauraaaaaajotpe
wszyscy wiemy że sie podszywasz, daj sobie spokój bo robisz się nudna/ nudny

Gość Lauraaaaaajotpe
do oceniania człowieka jesteście pierwsi - dodam, że nie każdy chodząc na randki się puszcza, albo robi Bóg wie co.. :) spotkania czysto towarzyskie :P i nie mam wysokiego mniemania, takie są realia, studiuje, i pracuję, z uczelni codziennie ktoś mnie podrywa, w pracy z resztą to samo :P

Gość Lauraaaaaajotpe
Duzo Ci placili ?

mialam podobny pomysl, umawialam sie na randki z kolesiami z baddoo ale tylko tymi ktorzy mi sie podobali. powiedzialam sobie ze pojde na 10 randek, mialam tez taka mniejwiecej punktacje w glowie (plusy i minusy za rozne tam sprawy) skoczylo sie na 8 randkach, z jednym z nich mialam super romans, z drugim spotykam sie od 2 miesiecy :) polecam!

Gość Lauraaaaaajotpe
po prostu jestem pewna siebie, bo wiem że podobam się mężczyzną.. nie jestem wytapetowaną blachara, wręcz przeciwnie, nie używam make up'u, i chodze całkiem skromnie, faceci po porstu to lubią,do tego nie jestem głupia, więc zawsze mam o czym rozmawiać z nimi :)