Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauraaaaaajotpe

sposób na znalezienie chłopaka... dobry pomysł?

Polecane posty

Gość Lauraaaaaajotpe
a żeby skusić się na taki pomysł jaki ja mam teraz, też trzeba być realistą, nie pisałabym tego gdybym wiedziała że nie znajdę tylu chętnych, z resztą znalazło by się więcej... :) albo gdybym nie była świadoma tego co chcę zrobić, jeśli człowiek ma zasady, i się ich trzyma, to nic złego stać się nie może :)

Gość ngbdrfff
odwazna, trzymam kciuki

Gość Lauraaaaaajotpe
na pewno nie z czatów :P

Gość heloiza999
a często Cię ktoś zaprasza? a powiedz coś o spędzaniu swojego czasu wolnego- gdzie najczęściej spotykasz chłopkaów?

Gość nie dla wszystkich, niestety
malo kobiet ma takie powodzenie jak ty, to raczej większosć, szczególnie starszych, żebrze u facetów o spotkanie i to one są zapisywane w kalendarzu jako zapasowi gracze do drużyny

Gość uwazaj na badoo i wszelkie inn
faceci puszczaja tam scieme i daja fotki sprzed kilku lat lub przemodelowane na fotoshopie, bywa ze zamiast xięcia ujrzysz shrecka, lub tez mini xięcia siegajacego do ramienia, potrafią sobie dodać 10 cm i odjąć 20 kg, a co niektórzy uważają się za atrakcyjnych/przystojnych (w jednym portalu w opisie pierszego wrażenia do wyboru 1.oszalamiający(a), 2.atrakcyjny(a), 3.przystojny,/ładna 4.ciężko powiedzieć 5.czy to ma znaczenie?

Ach, ta skromność :o ej, ja też jestem pewna siebie i mam o sobie wysokie mniemanie, ale Ty już popadasz w samozachwyt i narcyzm :P

Gość Lauraaaaaajotpe
w drodze na uczelnie często w automusach się do mnie uśmiechają, i widać że zwracają uwagę, ale mało kto podejdzie i zagada, za to szkołe mamy bardzo dużą i przynajmniej z połowe ludzi nie kojarzę, często piszą do mnie na facebooku, że chodzimy do tej samej szkoły i że mnie szukali, później padają pytania o spotkanie, w drodze do pracy jest to samo co w drodze do szkoły, w pracy mam kontakt z ludzmi, tam jest pełno śmiałków. Piszą do mnie też ludzie z facebooka których nie znam, albo koldzy kolegów bo w znajomych widzieli... :D naprawdę różnie.. na imprezy często nie chodzę, bo faceci są tam bardzo natrętni, a jak już jestem to się mną interesują. Jakiś czas temu zazdrosne dziewuchy chciały mnie pobić z tego powodu że na parkiecie faceci zwracali na mnie uwagę.. co było głupotą:D

Gość Lauraaaaaajotpe
nie wiem co to jest badoo, ale zaczynam się domyślać, i na pewno nie będę umawiała sie z nikim przez czat. I nie wiem czemu ktoś wyżej napisał że popadam w samozachwyt etc, nigdzie nie napisałam że jestem piękna albo boska.. mam lusterko w domu, wiem jak wyglądam, i wiem że podobam się facetą.. to źle? kiedy kobiety piszą że są brzydkie to każdy się bulwersuje że są piękne, a kiedy kobieta napisze że uważa się za atrakcyjną, to samozachwyt.. ludzka logika.. :)

To ja może wytłumaczę Tobie, co to jest skromność. Skromność jest wtedy, kiedy nawet jeżeli wiesz, że jesteś najpiękniejsza na świecie, to nie obnosisz się z tym na forach i nie chwalisz, jak to każdy facet na Ciebie leci. Chyba, że jesteś tak mało pewna siebie, że potrzebujesz takich rzeczy, ok 🖐️

Gość uwazam Rzeeeee
dziewucha ma racje, ma poczucie wlasnej wartosci i spoko, nikomu krzywdy tym nie robi, nawet i lepiej ze wie jak wyglada i na coo ja stac, a nie umawia sie z wiesniakami ktorzy by chcieli tylko na ruchansko, do tego widac ze bystra babka, wiec tutaj punktuje podwujnie, ten pomysl troche glupi, bo domniemam ze mozesz miec kazdego tylko po prostu czekasz na inicjatywe mezczyzn, bo lubisz miec podane na tacy, co jest tez z reszta okay bo nie srasz sie za facetami jak te wszystkie siksy, ktore dupy i cycki wypinaja za numer telefonu, albo drina, wierze ze znajdziesz swoja druga polowe, pozdro - Jacek

Gość Lauraaaaaajotpe
doskonale zdaję sobie sprawe z tego co to jest skromność. I na codzień nie chodzę z lusterkiem w ręku i nie krzyczę na lewo i prawo jaka to wspaniała jestem etc, jestem normalną osobą, taką jak Ty, na forum jestem anonimowa, więc napisałam tylko czemu taki pomysł, i że jestem atrakcyjna, żeby objaśnić sytuacje, nie wiem co w tym złego, i czemu się tak unosisz:)

Nie unoszę się, tylko mnie to bawi :) bo nie napisałaś tego raz, żeby wszystkim objaśnić, tylko piszesz o tym non stop. Jak już mówiłam, to świetnie, że jesteś pewna siebie i nie mówisz, że taka jesteś brzydka, żeby wszyscy zaprzeczali. Fajnie, że nie jesteś łatwa, że się szanujesz i masz głowę na karku. Po prostu mówię, że przydałoby się trochę więcej pokory ;)

Gość Lauraaaaaajotpe
poza tym mój problem to fakt że jestem zbyt wybredna, dlatego chciałabym zrealizować taki pomysł żeby dać szanse tym co z reguły nie daję, bo może akurat umyka mi coś co może okazać się na całe życie. Może do tej pory spotykam się z nie odpowiednimi dla mnie chłopakami.. nie wiem ale chce to zmienić, bo naprawdę chcę się zakochać, tylko musi znaleźć się ten odpowiedni, nie ważne czy będzie max przystojny, czy to bedzie nawet inwalida, ważne jest to co ma w głowie i jak będzie mnie traktował, jestem w stanie poświęcić bardzo dużo dla drugiej osoby.

Gość Lauraaaaaajotpe
okej, może rzeczywiście przesadziłam w jakimś zdaniu, na szczęście nie robię tego w realnym życiu :P

Gość Lauraaaaaajotpe
nie mieszkam w Polsce niestety:)

Gość Lauraaaaaajotpe
z tym ze nie mieszkam w Pl to podszyw, mieszkam w Poznaniu tak btw, ale nie spotkam sie z osobą z czatu :P

Gość powiemmm tak
MASZ KLASE. NIE MA BATA... MUSISZ BYC LADNA, I ZARADNA, BO ZYJESZ SOBIE BEZ FACETA I TO Z WYBORU, JESTES SPRYTNA, I MASZ TWARDE ZASADY.. TY WIESZ KOBIETO ZE JESTES PIERWSZA TAKA KTORA "SPOTKALEM"???? LASKI DZISIAJ SA TAKIE TEPE I ZAZDROSNE ZE GLOWA BOLI! A TY NA LUZIE MOWISZ CO I JAK, NIE BOISZ SIE NAPISAC ZE DOBRZE WYGLADASZ, WIDAC ZE TRZYMASZ DYSTANSIK, TAKA FAJNA BABECZKA Z CIEBIE.. DO TEGO PRACA, I SZKOLA, TO JUZ W OGOLE KOSMOS! :D

Gość Lauraaaaaajotpe
ale ja nie prosiłam o to żeby ktoś mnie tutaj oceniał, tylko o opinie co do pomysłu..

Gość oj przesadzasz kobitko
naprawde piekne kobiety wcale nie maja jakiegos super brania. prawda jest taka, ze branie maja te dziewczyny, ktore maja cycki lub/i dupe na wierzchu i sa wytapetowane itd. wiem po sobie, nieraz na disko widze PIEKNE dziewczyny, ktore stoja same, a faceci podrywaja mnie, bo jestem wyzywajaco ubrana. na ulicach tez tak jest. dlatego wlasnie nie trafilas na nikogo wartosciowego, bo sprawiasz wrazenie lachona i juz:)

Gość Lauraaaaaajotpe
jestem z Pakistanu:) mój stary codziennie tłucze mnie marchewką po mordzie i karze jeść zupę z piasku... dlatego pewnie mam tak piękną figurę, cerę i piaskowy odcień włosów:)

Gość Lauraaaaaajotpe
e tam, gówno wiesz:) często zakładam na siebie samą reklamówkę z biedronki i na mnie uwagi nie zwracają. Za to zawsze przyciągam uwagę kiedy jestem ubrana w habit:)

Gość Lauraaaaaajotpe
jestem piękna i wiem o tym:) i skromna!