Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi2

czy to był orgazm?jeśli tak to myślałam że bedzie lepiej....

Polecane posty

Z rozkoszą . Czekam już wypieta . Rozchyl moje mokre wargi i ..... Nie przestawaj

Gość kjebk
Sabibi, jesteś tam?

Gość izusia.87
jejku ja wam moge lizać cipki tak soczyscie i wkładac paluszki i jestescie obie do mnie wypięte i tam zajmujecie sie sobą:)

Gość izusia.87
sorry za te iiii ale romiłam bym wam wszystko na raz

Gość kjebk
Znów nie wyświetliło;/ Najpierw pomasowałabym Cię dwoma palcami, zataczałabym kółeczka, potem zaczęłabym Cię delikatnie lizać, ale tak subtelnie, jak piesek.. tak tylko końcówką języka, tak zaczepiać.., później całowałabym jak usta, tak całymi wargami, zaczęłabym ssać Twoją łechtaczkę, zakmnęłabym oczy i czułabym rozkosz jak przy pocałunku, wsunęłabym Ci też język do środka, wykonywałabym takie szybkie ruchy, żeby wchodził i wychodził jak penis, byłabym wtulona w Twoją pupę, Ty jęczałabyś z rozkoszy, pieściłabym tak długo, aż zaczęłabyś krzyczeć z orgazmu. Mmmmm... Ja w tym samym czasie byłabym pieszczona z tyłu przez Izusię, byłoby pięknie dojść w tym samym momencie..

Gość kjebk
A potem obie zajęłybyśmy się Izusią, żeby i jej było dobrze, usiadłaby rozkraczona przed nami, a my razem lizałybyśmy jej cipkę i swoje języki równocześnie. Nasze dwa języczki i jej cipka i ta wymiana naszych ślin i jej soczku, smaku jej cipku.. Normalnie nie mogę już!!

Och jak dobrze iza wkładaj swój język oooo mm pragnę was mocno .

Gość izusia.87
haha ja nie dam rady mam mokro,ja nie jestem az tak twórcza jak wy ale jak bym się wessała w wasze Cipki to raczej musiały byście karetke wzywać hehe

Iza rozłoż szerzej nóżki . Chcemy cię piescic na zmianę och widzę jak ci dobrze . Jeczysz cicho z rozkoszy ja masuje cipke koleżanki . Wkładam jej paluszek i posuwam powoli

Gość kjebk
Sabibi, a jaka jest Twoja fantazja odnośnie kobiet? Jak chciałabyś się kochać?

Gość kjebk
Już czuję Twój paluszek Sabibi, ponadziewałabym się na niego..

Dziewczyny piescicie swoje słodkie ciała ? Bo ja czasem na chwilę tracę świadomość tak mi dobrze .

Gość izusia.87
kochane moje sexowne dziewczynki musze konczyć bo zaraz tata mnie odwiedzi ale on jest nie lepszy w te klocki:)

Gość izusia.87
kurcze ale ja wieczorkiem tu taj bede jak dziecko uspie:)

Gość kjebk
Z tego wszystkiego zaczęłam się pieścić aż i wyobrażam sobie, że to wasze języczki dziewczyny.. A jak klęczycie przede mną, wasze piersi tak fajnie wiszą sutkami w dół, tak pięknie obok siebie..

Położę się pod ciebie . Zniż się troszkę chce lizac twoja cipke i jednocześnie wkładam ci paluszka

Gość kjebk
Wam też kafe siada?;/

Dociskasz ja do mojej twarzy , twoje soki płyną już po mnie . Twoje biodra lekko faluja . Słyszę ciche jęki . Wiem że ci dobrze . Zajmij się mną pragnę twoich pieszczot

Gość kjebk
Sabibi, musisz mieć piękne piersi skoro mówisz, że masz rozmiar C.., chciałabym je zobaczyć i possać Twoje sutki.. Albo chciałabym, żeby Izusia lizała mi cipkę aż do orgazmu, a w trakcie dochodzenia miałabym Twoje piersi w swoich ustach i lizałabym je aż do obłędu..

Gość kjebk
Chętnie bym się Tobą zajęła Sabibi, wylizałabym Ci całe ciało, nawet pupę, całą i to dokładnie..I na Twoje usta mam ochotę, widzę jak siedzimy obok siebie, nasze piersi się stykają, a my się liżemy, tak po prostu

Gość kjebk
Oj tak, pojęczałabym przy Tobie i chciałabym posłuchać jak Ty jęczysz.., to musi być piękne..

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj
Aż zjechałem na ręcznym dziewczyny!!! To było piękne!!

Uwierz mi naprawdę teraz jecze . Masuje cipke i myślę że to ty . Chyba nie długo dojdę . Chciałabym teraz żebyśmy siedziały przodem do siebie i pocieraly cipkami aż do orgazmu . Wtulone w siebie .

Gość kjebk
Sabibi, jesteś tam?:>

Gość kjebk
Dokładnie, o tym marzę!! Siedzimy przodem do siebie, rozkraczone, wtulone, liżemy się na całego, czuję zapach Twoich włosów, smak Twoich ust, a nasze cipki tak cudownie się o siebie ocierają, czuję Twoja łechtaczkę przy mojej, chciałabym dojść z Tobą w tym samym momencie i razem krzyczeć..

Gość kjebk
Szkoda, że nie jesteś teraz obok mnie, bo naprawdę bym to zrobiła, tak chciałabym usłyszeć jak jęczysz i poczuć Twoją cipkę przy mojej cipce, że nawet sobie tego nie wyobrażasz!!

Gość kjebk
Napisz coś jeszcze, bo chcę dojść z Tobą..

Gość kjebk
Ale mi brak kobiety.. Tak się wtulić i razem dojść..

Gość kjebk
czemu to kafe tak się tnie;/