Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi2

czy to był orgazm?jeśli tak to myślałam że bedzie lepiej....

Polecane posty

Siedzimy dalej w tej pozycji . Nasze biodra faluja w przód i w tył powoli i zmysłowo . Oddychamy ciężko , patrzymy sobie w oczy , ja trzymam cię za pupe i przyciągam mocno . Nasze piersi stykają się . Zaczynamy się zmysłowo całować i piescic , podniecenie narasta w nas coraz bardziej . Jeczymy nie zważając na nic . Chcemy tylko jednego .

Och jak mam wspaniale razem . Mogły byśmy tak tkwić bez końca

Gość kjebk
O tak, jęczymy nie zważając na nic.. Tak bym tego chciała, tak po prostu Ci się oddać, tak po prostu się ocierać, cieszy,ć się tym, TY odchylasz się do tyłu, a ja zajmuję się Twoimi piersiami, wylizałabym Twoje sutki, wyobrażam sobie jakby to było je poczuć w ustach.. Nigdy nie miałam kobiecej piersi w ustach, a tak bym tego chciała.. Chciałabym mieć taką przyjaciółkę, do której przychodzę na wino, śmiejemy się, przytulamy i nagle pijane wpadamy sobie w ramiona.. Dokładnie tak jak to opisałaś, przodem do siebie, nasze biodra falują, a my tak po prostu robimy sobie dobrze, potem plotkujemy dalej, później znów się kochamy i tak całą noc..

Gość kjebk
Nie wytrzymałam, doszłam..

Napewno ciężko byłoby mam się rozstać . Miałaś już orgazm kotku ?

Gość kjebk
Fantazjowałam o Tobie w trakcie..

Gość kjebk
Będę już uciekać, miło było Cię poznać i pofantazjować razem z Tobą..;)

Ja również . Było mi wspaniale . Muszę teraz się wykąpać . Powtórzymy to kiedyś ?

Gość kjebk
Z chęcią!:):) Było wspaniale:) Nadal rozmyślam o Twojej cipce..

Gość gjjyj
Masz faceta od 2 lat a on nawet nie potrafi ci dac orgazmu On jest chujowy na maksa

Gość kjebk
Sabibi, może podałabyś mi Twojego maila..?;)

Gość kjebk
Sabibi, zaglądasz tu jeszcze?:>

Gość zdupydomordy
skoro twoj fajfus nie doprowadzil cie do orgazmu przez 2 lata tzn ze jest cieniasem. albo zmien kutasa albo sproboj w dupe a potem w paszczu, mnie to kreci i zawsze dochodze przy tym jak zlizuje ciemna czekolade z jego nabrzmialego czlonka po wyjeciu z mojej dupci. jazda na maksa. sproboj a przezyjesz niesamowity orgazm.

Gość kjebk
Szkoda, że Cię tu nie ma Sabibi, miałam nadzieję, że dziś zajrzysz na chwilkę;)

Gość domi2
myąlę że problem jest we mnie bą przy stosunku ciągle tylko myślę o orgaźmie a rozstanie nie wchodzi w grę bo po 3 latach związku zerwanie znajomości z powodu braku orgazmu jest nie do pomyślenia chyba że się tej osoby nie kocha a ja kocham i to bardzo

Gość vfygygygygh
Do seksuologa z facetem idźcie Bo będziesz sfrustrowana A jeżeli z tego powodu zdradzisz faceta,i kochanek da ci ROZKOSZ!!!! TO gwarantuje ci ze rzucisz wtedy faceta z którym jesteś dla kochanka Seksuolog pomoże wam się dopasować Jeżeli ci zależy na facecie to idźcie razem do seksuologa

Gość domi2
nie mam pojęcia może przesadzam z tym wszystkim wyolbrzymiam ...

Gość ffgggfff
domi2 Widzisz problem to dobrze!!!! Czy wolisz żyć w kłamstwie że wszystko jest ok!!! Spróbujcie ten problem naprawić Lepiej żeby twój facet zauważył problem a nie żył w przeświadczeniu że jest zajebistym kochankiem Pozdrawia

Gość domi2
właśne od niego przyjechałam 2 stosunki zero orgazmu zaczynam się do tego sexu zniechęcać...

Gość ghtguyu
Domi2 Opisz jack wyglada was seks? Czy jest gra wstępna czyli Czy cię tuli,masuje,całuje,kasa,liże,piesci? Czy czujesz jego zaangażowanie, podniecenie, ? Czy od razu dobiera ci się do cipki Czy kiedykolwiek gryzł twoje nadgarstki,palce Całował stopy, lizał podeszwy, ssał paluszki u stóp Czy kiedykolwiek lizał twoje plecy Robił masaż głowy, jeździł rękoma po twoim całym ciele? Czy wie gdzie najbardziej lubisz być dotykana,całowana?

Gość ghtguyu
Domi2 Czy twój facet wie o to jest strefa erogenna Czy twój facet potrafi tańczyć Najlepiej widać po TANCU, jaki będzie w seksie czyli jak się rusza Czy potrafi się z tobą zsynchronizować podczas stosunku Pozdrawiam

Gość domi2
umie tańczyć jest w tym bardzo seksowny i zawsze gdy tańczymy razem mam na niego ochotę. dzisiaj podczas 2 stosunku przeżyłam w końcu orgazm lecz był on bardzo słaby tylko takie chwilowe uczucie błogości kika sekund ale jescze rok temu pamiętam to jak dzisiaj gdy kochaliśmy sie to prawie dochodziłam i było to cos wielkiego czułam w brzuchu wszędzie takie uczucie że aż szok lecz niestety on skończył wcześniej... a ten orgazm był znacznie gorszy chociaż z 2 str. powinnam sie cieszyć że coś w końcu poczułam...

Gość gcgfgfgf
Tylko tak dalej!!!! Trening czyni mistrza

Gość domi2
ale dlaczego on jest taki słaby??

Gość dfgvb
Bo facet jest mameja chujowy egiosta Który niewie co to dobry seks Który orgazm kobiecy widział tylko na ekranie PC Jest słaby