Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benek10001

tusze do drukarek

Polecane posty

Gość benek10001

Witam, jakich tuszów do drukarek używacie? Oryginalnych czy zamienników? Macie jakieś sprawdzone marki alternatywnych tuszów?

Gość czino
Właściwie już od dłuższego czasu stosuję tusze ActiveJet - to zamienniki ale naprawdę dobrej jakości (nie widzę różnicy między nimi a HP), a cena jest bardzo niska.

Gość gość
ja równieżu żywam Actiw Jet i szczerze je polecam są to tusze naprawdę dobrej jakości.

Gość gość
activ jety to bardzo dobre zamienniki, polecam wszystkim którzy nie chcą przepałcać za tusze a dużo drukuja.

Gość gość
to prawda, potwierdzam, że activ jety to jedne z lepszych zamienników jakie mamy na rynku, korzystam z nich od dość dawna i nawet prze chwilę nie myslałam, żeby przerzucić sie na inne zamienniki ponieważ te satysfakcjonują mnie w 100%

Gość gość
najważneijsze jest to, żeby znaleźć zamienniki które będą odpowiadać Nam i naszej drukarce, ostatnio czytałam artykuł w kórym pisali, że nie ma co przepłacać za oryginały bo jakośc w obu przypadkach jest taka sama.

ja mam zamienniki od kilku lat kupuję activ jety bo dostaję 5-letnią gwarancję więc mam pewność, że jak coś się stanie to będę zabezpieczona.