Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozbitek z Polski C

Wojna się zbliża - Czesi wysyłają marynarke wojenną na pomoc USA

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite191
a Polacy wysyłaja lotniskowce

Gość ygnjjg
Wiedziałam.To teraz lemingi w kamasze nauczycie się być mężczyzną!!!

Gość 20 30 40
Czesi mają jedne z najlepszych okrętów w Europie

Gość Czeszka z Prahy
a skad masz tez informacje? tutaj nic takiego nie mówia

Gość Yebać Yankeskich skurwysynów
jak Polska zechce się przyłączyć do zbrodni przeciwko Korei Północnej to już nie chcę mieć z tą Polską nic wspólnego.

Gość trendiMax
z ostatniej chwili jeszcze dzisiaj z lotniska Chopina w Warszawie wystartują dwa polskie samoloty transportowe antonov 500 które przetransportują czeską marynarkę wojenną na Haiti

Gość Mazter-Zombie
jakiej zbrodni jebniety lewaku? :D zbrodnia jest przymykanie oka na ten chory rezim i sytuacje zwyklych ludzi, ktorzy padaja z glodu, bo wszystkie pieniadze ida na zbrojenia

Gość pilna wiadokosc z ostatniejmch
Szwajcarska oiechota morska tez w pelnej mobilizacji. Slowacka jedyna lodz podwodna w pelnym zanurzeniu

Gość Yebać Yankeskich skurwysynów
Mazter-Zombie, gówno wiesz bezwartościowy śmieciu, powinieneś zdechnąć bo nie jesteś do niczego potrzebny, tylko zaśmiecasz świat takim czymś jak ty. Problemy żywnościowe ludzi KRLD też były winą jankeskiego gówna, które nie może przeboleć, że jakiś kraj nie chce być amerykańskim kundelkiem. I ty nędzna namiastko człowieka nic nie wiesz. Jestem Koreanką mieszkającą w Polsce, KRLD jest mi najważniejsza i dobrze Ją znam. Jeśli tylko amerykańskie gówno Ją tknie to wszystkie bezwartościowe męty odpowiedzialne za to wyzdychają co do ostatniego śmiecia, to jedyne na co zasługują.

Gość michal490224900
Polska wyśle armię kapelanów, którzy poświęcą amerykański sprzęt a po zdobyciu Korei Północnej będą tam szerzyć katolicyzm i budować pomniki JP2.

Gość Mazter-Zombie
Spierdalaj koreanko na targ sprzedawac podobki :D🖐️

Gość trendiMax
ponadto, każdy kraj z Uni Europejskiej zobowiązał się aby dostarczyć w trybie natychmiastowy do KRLD pomoc żywieniową aby tylko KRLD wycofało atak na USA i Koreę południową i tak, - Grecy się zobowiązali aby dostarczyć rybę po grecku - Włosi chcą dostarczyć tatara i koninę - Francuzi chcą rzucić 5 ton ślimaków na stoły koreańskie - Hiszpanie powiedzieli, że w tym roku nie będą rzucać pomidorami na ulicach miast, nadwyżki jadą do KRLD - Czesi rzucą na stoły koreańskie tony knedliczków - również Rosjanie się przyłączają i zapowiedzieli, że 100 ton pierogów ruskich będzie na stołach Koreańczyków, wszyscy chcą pomagać aby tylko KRLD nie strzelało do swoich

Gość to nie jest śmieszne mam
nadzieję, że obie strony opamiętają się nim będzie za późno. Ameryka wcale nie jest bez winy, prowokuje na potęgę.

Gość 20 30 40
Holenderska piechota lotnicza już gotowa do odlotu