Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panibiedronka

Kupywanie w Biedronce to nadal wstyd?

Polecane posty

Gość kupywanie
kupywanie TO NA PEWNO WSTYD :) kupowanie nie :)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrru
Ale jaki to wstyd kupować w biedronce, komuś się w dupie poprzewracało???

Gość Ja bardzo lubię tam kupować
Dzisiaj na przykład specjalnie poleciałam po odżywkę Eveline do rzęs, bo była w promocji :P Kupiłam jeszcze tusz do rzęs i chciałam serum pod oczy, ale w mojej Biedronie go nie było... Przy okazji zrobiłam też normalne zakupy jedzeniowe, które zawsze tam robię, ale tak to wysłałabym męża, a tak to sobie w kosmetykach poszłam poszperać. :P

Gość rozkwitam na wiosnęę
ja kupuje. mleko, cukier ,mąke, platki na mleko. wode, cole. smietane, delme. ogolnie pieczywo ale raz na jakis czas. nie kupuje wogole tam wedlin i miesa bo sie spazylam. kupilam stare. majonez splenido- popsul sie.

Ale teraz wszędzie robią bankomaty w Biedronkach więc nie ma problemu by wypłacić gotówke przed wejsciem :)

Gość rozkwitam na wiosnęę
t

Gość jaaa kuuupuje
Plyn do prania klebuszek, plyn do plukania bialy Eden, zel do mycia twarzy, mleczko do demakijazu, zele pod prysznic, platki kosmetyczne, podpaski, papier toaletowy. Czasem jakis ciuch dla dziecka czy jakas spozywke, najczesciej mleko, wode niegazowana, cole, czasem chipsy i piwo, ptasie mleczko biedronkowe, sosy do spagetti czy kostki rosolowe, makaron, owoce.

Gość ale bankomaty pobierają
prowizję za wypłacenia kasy czasem to 5 zl a czasem to 10 procent od wypłaconej sumy wiec jak mam np 10 czy 20 zl zostawić bankowi to zdecydowanie wolę iść do innego sklepu i za tą kase coś dla siebie kupić.