Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie rozwiązać zagadkę

teściowa robi coś z moją szczoteczką

Polecane posty

nie mam pojęcia co, ale często kiedy wracam po kilku godzinach z pracy lub zakupów to szczoteczka jest mokra. Nie może pomylić ze swoją, bo mamy osobną łazienkę na piętrze (mój facet nie rusza jej, bo pytałam). Wiem, że teściowa mnie nienawidzi, ale nie okazuje tego wprost. W dodatku ostatnio mam problemy z dziąsłami. Jakbym dostała nagłej i szybko postępującej paradontozy. Jak mogę sprawdzić czy coś z nią robi i mieć na to dowody? I co mogłaby mi robić z tą szczoteczką? Jakieś propozycje?

Gość ona i on to wy
Pan Bóg karze osoby, które dotykają nieswoje rzevczy;) Oprócz paradontozy pewnie bedzie miała gosciec;)

Gość kilmi
najlepiej chowaj tę szczoteczkę...

Gość Pismo sw..
Ja Pan widze w ukryciu. I oddaje tobie, co uczyniłes. nie chodzisz do kosciola? Bóg smaga i karze, jeu to zostaw. Pewnie tesciowa szybko podupadnie na zdrowiu..serce powykreca jej gosciec rece itp. Bog itnieje.

Gość sdfsdfds
Zamontuj w łazience mikro kamere, dostępne są na allegro. Podejrzewam, że teściowa onanizuje się twoją szczoteczką, a ty później myjesz nią zęby:classic_cool:

na jakims filmie było, ze Murzyni włamali się do pokoju polskich turystów i wkładali sobie ich szczoteczki do tyłków :( Może teściowa też tak robi?

Gość fanka anka
moze polej czyms szcoteczke?? moze vanishem??

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kup nowa szczoteczke i ja chowaj, a ta stara niech jest tam gdzie zawsze, a tak w ogóle to załóz zamek w drzwiach i tyle

Gość wyrwij włos z głowy
i ułóż na szczoteczce czy jakoś tak, żebyś wiedziała tylko ty. ale już CO robi to moze stwierdzic tylko ukryta kamera

Gość wyrwij włos z głowy
moim zdaniem wkłada ja do wc, a potem u siebie peka zdumy ze jest taka madra! ja bym jej chyba morde otrzaskała

Gość nos inna w torebce ze soba
a tej nie uzywaj. Udawaj ze masz tylko jedna. Zobaczymy czy problem z dziaslami zniknie.

A jak zamontować kamerę w małej szafeczce na półce żeby jej nie widziała i żeby nie nagrywać całej łazienki?

Gość marcheweczka...
Te tesciowe to najgorsze kurwy na swiecie, wiem cos o tym... A to zeby nosila szczoteczke przy sobie to kiepskie rozwiazanie bo niedlugo bedzie musiala pol chaty ze soba nosic:) zaloz zamki wszedzie lub z ta kamerka dobra sprawa

Gość Khadi
pewnie myja nia kibel lubrobi z nia cos innego rownie obrzydliwego, czyli nie masz dobrych stosunkow z tesciowa?? ja bym na twoim miejscu nie uzywala tej sztoteczki, uzywaj inna ale ja gdzies chowaj a tamta dalej niech stoi w lazience

też podejrzewałam wc albo inne paskudne sposoby. Ale czy wtedy nie zaraziłabym sie e coli i miała inne problemy, bóle brzucha wymiotowała itp? Co innego teściowa może robić z tą szczoteczką żeby mi uprzykrzyć życie?

Gość nos inna w torebce ze soba
Moze odprawia na niej czary?

nową szczoteczkę już mam kupioną i na pewno będę ją ukrywać a stara zostanie dla pozorów na swoim miejscu

Gość gddsds
wiesz co ? i ty sie pytasz ? ja bym ja wprost zapytala czemu jest mokra, i to nie 1 raz. ciekawe co by ci kurwisko odpowiedzialo :O a Ty kup sobie nowa, i schowaj do chlopaka pokoju, tak jak ja zrobilam :) a wachalas ja ?

Gość et 0t et
Mi sie wydaje,ze myje nia swoje zębiska i tyle.Chyba ze najpier podżera wam cos z lodówki i potem jeszcze myje zeby;)

Gość gddsds
ale jakby ona wkladala ja sobie do cipska, to tez by czegos na pewno dostala :) takze pewnie kibel, wanna, lub zlew jest nia szorowany :( nie wyrzucaj jej, niech robi to co robi, Bog wszystko widzi rzeczywiscie, to ona teraz bedzie tracila czas robiac to co robisz.. a na koncu jej powiesz ze jakos problem z dziaslami ci minal z usmiechem od kad mam nowa szczoteczke - i spojrz na jej reakcje, a potem wszystko powiedz wprost.

gddsds A czemu swoją szczoteczkę chowałaś? Wąchałam ale nie pachnie niczym paskudnym. Normalnie.

Gość gddsds
moja akurat jest w porzadku :) po prostu przestawia mi ja, zapytalam sie gdzie jest, to powiedziala, ze w kubku mojego Piotrusia, ale wsadzila je do uchwytu jakby a tam straszna lepka zielona maz, grzuby jak nigdy, niesamowity smrod, na szczescie koncowka, ale wyszorowalismy z chlopakiem i jest ok, ale mimo wszystko jest u niego :)