Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prokrastynacya

Czy istnieją jeszcze męźczyźni, którzy... (klasyka)

Polecane posty

Gość prokrastynacya

sluchają muzyki klasycznej, ubierają się klasycznie, męsko, są gentlemenami, szukają prawdziwych, pełnych wdzięku kobiet i mający dobry gust ? patrząc dookoła tracę wiarę

Gość prokrastynacya
przykro to słyszeć, choć jeśli nawet istnieją, są to pewnie tylko pojedyncze wyjątki od reguły

Gość .Kim Jong Un.
James May :D

Gość ghrrrrrrrr
a rt autorzyno od siedmiu bolesci jak juz odpisujesz sama sobie to sie przeloguj przynajmniej :D

Gość prokrastynacya
słucham? wybacz, ale to nie ja skomentowalam 'up', to by było chyba zbyt oczywiste. zresztą byłam pod prysznicem :) naprawdę jestem ciekawa czy tacy mężczyźni istnieją

Gość Singielek...
Lubisz czasami chodzić na wernisaże?

Gość prokrastynacya
tak, jestem osobą, która łączy sympatię do różnych form kultury.. nie tylko klasyka.. i oczywiście moje pytanie nie jest skierowane do mężczyzn lubiących jedynie klasykę.. ale między innymi:)

Gość są nawet młodzi i wolni
ale zwykle takich nie chcecie z jakiś powodów

Gość gk1h5kj15
Na Kafe takich nie ma. Przykro mi.

Gość to tak jak z kobietami
też istnieją tylko poszczególne wyjątki ... to działa w dwie strony :(

Gość prokrastynacya
zapewne tak. właśnie niestety nie wiem jaki typ kobiety jest waszym ideałem, zresztą jest ot chyba zależne od każdego z osobna. wiem, że na kafeterii ich nie znajdę, nie szukam nawet, jestem tylko ciekawa czy istnieją

Jestem pewna, że tacy istnieją, ale nazywanie jednej grupy kobiet "prawdziwymi" wyklucza posiadanie wdzięku. Sorry.

Gość prokrastynacya
powiedzmy, że żeby zamknąć dychotomiczny podział, te nieprawdziwe to dla mnie kobiety, które się nie szanują.. a to określenie już pozostawiam, każdemu z osobna do zdefiniowania

Gość prokrastynacya
to zależy od Twojej definicji ' nie szanowania się' moja obejmuje jeden typ kobiet, więc jest dość wąska

Gość Czemu mówicie, że na kafe
takich nie ma. Lecicie uogólnieniem. Pewnie piszą na kafe tacy mężczyźni ale nikt nie wie kiedy wchodzą na forum.

Moja definicja jest dość luźna, podobnie jak definicja wdzięku. Więc wypadałoby opisać dokładnie o jaki typ kobiet Ci chodzi.

Gość dsfseews
maua94 pewnie sa ale na wymarciu 9 Bo nie ma na nich chętnych

Gość prokrastynacya
są chętne :) oczywiście że są.. tylko trzeba pozostać sobą, nie zmieniać się pod publikę i pod inne 'chętne'

Gość heloiza999
co to za znaczenie jakiej kobiety szuka facet, skoro po zostaniu matką przestaje być żoną- nie umie już. bo miłość do męża to taki pikuś przy miłości do dziecka. po co szukają takich porządnych facetów, skoro potem nie są w stanie dać im tego, na co by zasługiwali?

są tacy męzczyzni:) o ile jazz tez uznajesz jako klasykę muzyki;)

Gość tak się żalicie jakich to
to złych facetów macie to widać, że tych dobrych nie chcecie co najwyżej taki zostać może ojczymem.

Gość Pablo 83
Dosc orginalne oczekiwania w kwestii muzyki i stroju. Reszta to juz kwestie powtarzane przez wiekszosc. Czy istnieja napewno czy masz szanse jakiegos spotkac to juz kwestia szczescia i srodowiska w ktorym sie obracasz. Czy facet ktory spelnia podane kryteria sam Cie oczaruje? Niekoniecznie. Ja osobiscie nie slucham muzyki klasycznej. Jednak w wiekszosci nie drazni mnie ona a kilka utworow wzbudza we mnie pozytywne emocje gdy je slysze. Jednak sam nie siegam po ten gatunek muzyki. Podobnie jak z muzyka filmowa i jazzem gdzie podoba mi sie taka muzyka ale wole sluchac Pop Rock i szeroko rozumiana muzyke klubowa. Jednak najbardziej lubie Rock. Ps co to znaczy ubierac sie klasycznie? Moglabys sprecyzowac? Gentelmenem nie jestem ale w pewien sposob staram sie byc szarmancki ale jednoczesnie wyluzowany. Wdziek kobiety dla kazdego to cos innego nie wspominajac juz o dobrym guscie(ktory nawet w znaczeniu spolecznym ulega ciaglym przemianom nie wspominajac a co dopiero biorac pod uwage roznorodnosc gustu w przypadku jednostek) Zauwaz ze okreslnie kobiecy, meski nie do konca jest uniwersalne i ma to samo znaczenie.

Gość xczvxzxzvxvzvxz
istenieja. 80letni adwokat, mój sąsiad.

Gość P.D.Q. Bach
prokrastynacya Istnieją, choć lubią również jazz, są w połowie drogi pomiędzy 30 a 40 rokiem życia, żonaci. Obecnie klasyki przed 30 rokiem życia słuchają chyba tylko studenci akademii muzycznych :-).

Gość istnieją, ja takiego poznałam
kilka miesięcy temu :) a myślałam, że takich już nie ma... chociaż niestety są w mniejszości...