Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczkaa...

Zostawił mnie, bo bał się kolegów ?

Polecane posty

Gość kropeczkaa...
no sound but the wind - to nie jest jakiś dres, to jest bardzo inteligentny facet, studiuje matematykę i się tym pasjonuje ! to był jego cały świat zawsze, dlatego ja nie ogarniam tego co się stało koledzy o których mówię to kolesie których znał z podstawówki z jego wsi pod Krakowem z której pochodzi, pokończyli zawodówki albo w ogóle nigdzie sie nie edukowali, pracują gdzieś na budowach czy na gospodarstwie i zabierają go na dyskoteki jak jeździ do domu na weekendy albo przyjeżdżają do Krakowa szlajać sie po pubach i go wyciagają i ...oni mu chyba imponują ? Głupio go tłumaczę ? Być może. Problemy zaczęły się gdy jego matka zaczęła chorowac i musiał często jezdzic do domu jej pomagać, czyli mniej więcej rok temu, wtedy najwyraźniej szukał tam towarzystwa i je znalazł, to jest blisko, 20 km od Kraka, więc zaczęły się wspólne wypady oni zaczęli tutaj do niego jeździć, dość często są w Krakowie, nawet własnie wczoraj jak pisałam wpadłam na nich w pubie przez przypadek, chciałabym wiedzieć co się dzieje w jego durnej głowie, bo to wartościowy facet, chwilami mi go żal, mam wrażenie, ze to jakis żart albo, ze oni robią sobie z niego nawet jaja, bo juz kompletnie nie wiem jak mam to rozumiec

Gość jak rozumieć
Jak to rozumieć??Ano tak,że facet,mimo ,że studiuje i ,jak mówisz ,jest b.inteligentny...,tak naprawdę jest na poziomie tych kolesi z podstawówki...,a ty sobie jego fałszywy obraz pielęgnujesz.Przyjmij,że POMYLIŁAŚ SIĘ STRASZNIE CO DO TEGO CZŁOWIEKA i idź dalej,szukaj ludzi na swoim poziomie.Życzę ci szczęścia:)

Gość kropeczkaa...
zapytam go na fb, bo nie wytrzymam :O

Gość kropeczkaa...
jest akurat dostępny

Gość bo ponieważ
Facet zwyczajnie chce się wyszaleć. Czy wy kobiety nie potraficie zrozumieć że związek to nie jest cel facetów? Przecież on pewnie nie przeleciał innej laski poza tobą, bo z opisu wynika że to typowy kujon pierdoła. Chce sobie chłopak poszaleć z laskami a nie kończyć życie za młodu w kajdanach z żoną, czy tam narzeczoną i bachorami.

Gość 76897908
nie wszyscy faceci marzą o ruchaniu plastików z wiejskiej dyskoteki, więc mów za siebie

Gość bo ponieważ
owszem, niektórzy wolą ruchać szare myszki,ale co to ma do rzeczy? facet nie chce związku i tyle.

Gość i znów wychodzi na to, że
kobiety wolą ruchaczczy (skoro mówicie, że każdy chce tylko seksu) widać na jakiś lecicie i jakich zauważacie. Skoro nie chcecie dobrych facetów, którzy chcą związku i bycia ojcem to wasza strata.

Ten twój chłopak to palant. Jesteś młoda i na pewno atrakcyjna. Nie słuchaj jakiś głupich tekstów,bo jakim trzeba być prostakiem żeby tak komuś powiedzieć, że jest pasztetem. To banda debili, ciesz się dziewczyno, że się z takiego prostackiego towarzystwa uwolniłaś. Poszukaj sobie kogoś kto jest Ciebie wart a nie idioty który woli imprezować z kolegami - idiotami.

Gość bambarryla147
no i co ci odpowiedzial?

Gość xczvxzxzvxvzvxz
witaj kropeczko!cóz ci mogę powiedziec na pociechę. życie pokaże kto miał rację, a kto nie. eh jak mi bylo przykro, gdy koledzy mojemu chlopakowi kazali mnie zostawic bo jestem pasztetem, co on we mnie widzi ite. pękł i zostawił. przez kolejne lata udowadniałam mu co stracił, nawet wówczas gdy odmówiłam jego 3 koledze randki. eh zebys widziala jak sie zmienilam od czasu gdy mialam 17 lat!"bardzo ladna" "piekna" "zielonooka"itd. mam nadzieje kropeczka ze uda ci sie zapomniec, a mozesz mu napiac. "gdybys mnie chociaż dla kleopatry zostawił, wiedziałabym że to piękno prawdziwe i moją powinnością jest ustąpić dla kogoś lepszego ode mnie, ale dla takiej bułki przenno buraczanej?hańbą nie jest to, że mnie ktoś porzucił, bo to normalne, ale to dla KOGO mnie porzuciles!" znam wiele historii mój drogi, ze wpierw sie rzuci fajną laskę, a potem znajdzie jakieś ścierwo i od razu wpadka i cale zycie zwalone, uwazaj zebys i ty potem nie plakał.a jak trafisz na jakąs fajniejszą ode mnie to pilnuj jej, takie lalunie jak ta z facebooka spotykaja sie z tobą bo studiujesz masz mieszkanie albo samochod, nei kochaja cie dla ciebie samego, ale dla twojego statusu pozwalającego im-lampucerom wyrwac się z zadupia, ze wsi, błysnąc czymś na bazarku, oderwac sie od tandety, taka lala pierwsze co zrobi to zawiedzie cie do ołtarza

Cześć Kropeczkaa Przeczytałem wszystko co napisałaś , i jestem przekonany że może i uzdolniony pod kontem matematycznym ale na pewno nie inteligentny jednakże wyrachowany. Inteligencja to nie tylko matematyka ale także stosunki międzyludzkie, systemy wartości .... Twój wybranek jedynie bawił się tobą jak zabawką, może na początku był pod wpływem zauroczenia, potem zaś przyzwyczajenia, a teraz po prostu znudziłaś mu się i miał dość udawania i pilnowania się. W sumie nie skłamał Ci twierdząc że jeszcze nie dojrzał, bo to fakt oczywisty. Pasztetami się kompletnie nie przejmuj bo wieśniacy (wcale nie mieszkańcy wsi!!!) zawsze twierdzą że każda kobieta, nie podlegająca ich wpływom to albo kur.a albo pasztet. Tak jedynie niecudacznie próbują podnieść swą wartość. Cholernie przykro mi się to pisało bo na pewno sprawiło Ci to ból i pozostawi niesmak. Jednakże życzę Ci pogodnego dnia, dbaj o siebie , cały świat stoi przed Tobą Thor wahl.

Gość xczvxzxzvxvzvxz
ale buraki, za kilka lat zrozumiesz, ze gówno cie minelo, moi byli tak sobie poukladali zycie, ze im współczuć.