Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kozakoza97

ciąża pomocy 1

Polecane posty

cześć dziewczyny . :) 28 marca uprawiałam z chłopakiem petting on sie spuścił na moja reke i na swoja nastepnie po paru minutach robił mi palcówke .. twierdzi że wytarł ręke ale dotykał tylko mojej łechtaczki nastepnie gdy skonczył po 5 minutahc powtórzyliśmy to a ja na końcu włożyłam palec dopochwy na tylko 3 cm . potem dostałam miesiączke 3 marca a teraz dalej nie mam, boli mnie brzuhc od 3 dni i piersi, rano dostałam brązowe upływy już wcześniej przed miesiaczką pare razy je zauważyłam a no i biały śluz. raz to dostałam okres po 35 dniach 3 miesiące temu . bardzo sie obawiam ciązy ? cały czas o tym myśle czy jest to możliwe?

Gość ela___l
wiesz... nie wygląda to dobrze, ale wszystko w rękach boga... Czekaj cierpliwie jeszcze parę dni a potem zrób test.

Gość zanokcica
Skąd możemy wiedzieć. Jak facet lata z zaspermionymi paluchami wszystko może się zdarzyć.

Gość elinaa
zrob test ciazowy w dniu spodziewanej miesiaczki albo do lekarza idz on dokladniejszy test zrobi

Gość helga77
Wyluzuj i nie panikujNie jestes w ciąży.

Gość lesivieta
na to nie ma mocnego, ani reguł. ja w bardzo podobny sposob wpadłam będąc jeszcze w liceum. nie życzę tego co przeszłam.

Gość helga77
Masz typowe objawy przed menstruacyjne.Za chwile dostaniesz okres.Jestem pielegniarka i wiem co mowie.