Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Georgiana89

Ginę w tłumie.

Polecane posty

Gość Georgiana89

Cierpię na kompleks bycia niewidzialną.Jestem nieśmiała, zamknięta w sobie, nie umiem się wybić. Ciągle jestem tłem dla innych, kimś drugoplanowym. Ciągle muszę czuć się gorsza, mniej atrakcyjna, mniej warta, bo teraz takie kobiety jak ja nie mają znaczenia.

Ależ zawsze jest się mniej wartym od kogoś. Trzeba po prostu być dużo wartym na swoje własne możliwości, zamiast się ciągle porównywać, bo to bezcelowe. Zacznij pokonywać własne słabości. Polecam aktywność fizyczną bo przy okazji poprawia też humor (długofalowo) i zmniejsza ryzyko depresji.

Gość Georgiana89
Ano ostatnio w związku z dietą dużo ćwiczę :) Rzeczywiście to wiele daje, wydzielają się endomorfinki, ale potem znowu dopada mnie dołek, i tak w kółko. Odnoszę wrażenie, że ludzie nie dostrzegają mojej obecności, a już na pewno mężczyźni, którymi jestem zainteresowana. Nie masz szans z wygadanymi, pewnymi siebie osobami.

Gość Georgiana89
Ogólnie to jestem strasznie niedowartościowana i czuję się tak, jakbym nie miała nic do zaprezentowania. Bo skoro praktycznie nikt mnie nie zauważa, nikt nie pragnie bliżej poznać?

Gość Georgiana89
Jak to zmienić? Też bym chciała być doceniana, kochana, ważna...