Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZUKAJACA CIOCIAA.

SZUKAM PREZENTU NA KOMUNIE DLA CHLOPCA MIESZKAJACEGO ZA GRANICA!

Polecane posty

Gość SZUKAJACA CIOCIAA.

Hej, moja siostra mieszkajaca za granica zaprosila mnie na vkomunie dziecka. Nie chce jego rozpieszczac. Na pytanie siostry z czego byv sie ucieszyl, ona opdowiedziala ze gry:/ Gier mu nie kupie, takze iphony czy inne drogie rzeczsy odpadaja. Ma miec cos do konca zycia zeby pamietal o tym dniu. Mysle o Biblii w obrazkach dla najmlodszych. Moja mama kupi mu lancuszek, wiec lancuszek odpada. zegarek?

Gość NRTH123
Biblia to zadna frajda dla chlopca... Zegarek to calkiem niezly pomysl :)

Gość tak że tego
do zegarka może jakiś ładny album, coś o Polsce, znane miasta, zabytki architektury, Parki Krajobrazowe. W księgarniach jest z czego wybrać. Jeżeli nie teraz to kiedyś może to doceni. I oczywiście dedykacja na pierwszej stronie :)

biblia z obrazkami dla 8 latka...? litości

Zgadzam się, ze Biblia w obrazkach to może być dobra dla przedszkolaka, ale nie dla dziecka które ma 9 lat. :o Co do zegarka - skąd wiesz, że nie ma? Zauważyłam na forum tendencję odnośnie prezentów - kupię na złość coś niefajnego, zamiast tego, co dziecko chce. Dlaczego nie gra, skoro chlopcu sprawiłaby przyjemnośc? Kupując prezent powinniśmy go dobrac do wieku dziecka, nie powinno to być nic, co za 20 lat może się spodoba. Zamiast albumu z miastami, może np. album z czolgami, samolotami, o piłce nożnej? Cieszyłbyście się z aparatu słuchowego, bo może na starość się przyda?:o Są inne fajne prezenty - rolki, deskorolka, piłka z ukochanego klubu, lornetka (syn dostał na komunie i bardzo się cieszył). Wiem, ze w obecnych czasach dzieci maja wszystko, ale prezent powinien byc przyjemnością dla obdarowywanego.

masz rację messol istnieje taka tendencja tak samo jak istnieje tendencja do bycia bardziej papieskim od papieża stąd te super pomysły z bibliami, poważnymi albumami itd. żeby chociaż dzieciak nie dostał fajnych prezentów na komunię - przecież nie od tego jest komunia nagle wszyscy komunijni goście to asceci kup autorko małemu dobry pejcz do samobiczowania z wygrawerowaną rączką przebijesz wszystkich

Gość ytrtyty.
jezeli przyszlosciowo to moze zapas kondomow w roznych smakach i zapachach?

Gość gunmetal
Cześć, jakiś czas temu widziałem u znajomego w domu samochodzik na pilota, pytając go co to odpowiedział że jest to "MODEL" i to jego hobby. Nie musiałem wcale go namawiać do tego aby nim pojeździć, sam się wyrywał. Wspaniała zabawka a do tego SPALINOWA po prostu odlot. super zabawa, 100% udany prezent dla dzieciaka, nie jeden dorosły też się pobawi. Coś takiego jak tutaj. http://www.rcwroblik.pl/model+spalinowy+traxxas+nitro+stampede+czerwony,57688782,01,i2.html