Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z rana Ludzkosc

Bylibyscie 'za' bezplatna antykoncepcja dla nieletnich?

Polecane posty

We Francji zmienilo sie prawo ze dziewczynom nieletnim przysluguje refundowana antykoncepcja. Jak myslicie przeszlo by to w naszym kraju?

Gość Jestem za!
Dziec i nie robiły by dzieci.

Gość Budda 38
Pewnie...nie ma pieniędzy na leczenie chorych na raka, Centrum Zdrowia Dziecka upada, a by finansujmy kondomy i tabletki dla gówniarzy 🖐️

Gość Jestem za!
a dlaczego ja mam placic za to ze galerianka zajdzie z klientem w ciaze ?? zrozumiałeś pytanie? Antykoncepcja=brak ciąży idioto :o

Gość wiesz, słowo bezpłatna
jest nie na miejscu bo za darmo nie ma nic i każdy z nas musiałby za to zapłacić z podatków...

a co by bylo gdyby (czego Ci nie zycze) Twoja corka wpadla w wieku 16 lat?

Gość kurczak upierzony
DLA WSZYSTKICH :)

Gość salminka
biedne dziecioroby powinny miec refundowana antykoncepcje a lub sterylizacje-

Gość salminka
nieporównywalnie droższe niz antykoncepcja sa domy dziecka zasiłki poprawczaki a rodzin z nasciorgiem dzieci jest mnóstwo

Gość wiesz, słowo bezpłatna
jak to co, to by już była decyzja rodzinna czy usuwa czy chce rodzić, ale po 1 dobrze wychowana dziewczyna (chłopak też), wie co to antykoncepcja i bezpieczny seks. jeśli ja jako nastolatka byłam na tyle odpowiedzialna żeby pójść do ginekologa po tabletki to inne tez mogą. najtańsze kondomy kosztują 3-4 zł...jak gównarzeria ma na papierosy prawie 13 zł za paczkę to na gumki też znajdą.

Gość odpowiadam ze.,.,
jestem za! A niby z naszych podatkow to politycy pensji nie maja?? Wiec refundowana antykoncepcja jest dobrym pomyslem,dzieci przestaly by rodzic dzieci. Koszt utrzymania dziecka przez takze MOPS jest duzo wyzszy niz tabletki.

Gość Jestem za!
odpowiadam ze.,., nie zauważyłaś że cytuje kogoś wyżej???

Gość salminka
bardziej niz gówniarzom bezpłatna antykoncepcja przydałąby sie biednym dzieciorobom

Gość tyyeeweer
ja uważam, że takie małe dziwy w ogóle nie powinny się pieprzyć... ale to moje zdanie. Wiecie, jak ja chodziłam do liceum, to jeszcze nawet z chłopakiem się nie całowałam. I nie, nie jestem paszczurem, bo pewnie zaraz ktoś napisze. Pierwszy raz na studiach całowałam się z chłopakiem. A te dziwy mają 16, 17 lat i już dupska do ruchania wypinają? dla mnie to niepojęte, bo ja w ich wieku, to nawet o czyms takim nie myślałam jeszcze, żeby się pierdolić. Uważam, że małym dziwkom nie powinno się dawać darmową antykoncepcję bo takie dziwy powinny się uczyć a nie dupe wypinać do kutasa :O

Gość tyyeeweer
ja miałam pierwszy seks w wieku 22,5 lat, a te dziwy 17 lat i już regularnie się pieprzą... mi się to w głowie nie mieści. Nastolatka powinna cieczyć się młodoscią, brakiem zobowiązań, a jak spotykac sie z chlopakiem to bez seksu, tylko tak romantycznie z chlopcem chodzic za rączkę. A te się zaraz pierdolą... sorry nie rozumiem tego, to nie na moją głowę.

a ja jestem za tym jak w islamie ukamieniowac i po kłopocie i taka kobieta by sie zastanowiła nim by sie pusiła

Gość franciska Bolton
a co by bylo gdyby (czego Ci nie zycze) Twoja corka wpadla w wieku 16 lat? - na tym polega wychowanie, rozmowa i kontakt z dziećmi aby w wieku 16 lat nie wpadła :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O

ja byłabym generalnie za bezpłatną antykoncepcją- w bilansie globalnym wyszłoby taniej :) Aha, i za "oświecaniem" głęboko wierzacych, że prezerwatywa to nie grzech.