Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6rdyftugbihnjkm

Jak to możliwe? Jestem pasztetem a....

Polecane posty

Gość 6rdyftugbihnjkm

mimo wszystko jakiś chłopak zaczepia mnie na ulicy, zagaduje, prosi o numer telefonu i zaprasza na kawę. Przecież mężczyźni nie zwracają uwagi na paszczury. Do teraz jestem w szoku.

Gość gąska___balbinka
bo pasztet z gęsi jest zacną potrawą :classic_cool: a że ges trzeba podtuczyć najpierw - to sama rozumiesz

Gość 6rdyftugbihnjkm
chyba desperat. z jednej strony chciałabym z kimś być, a z drugiej zawsze czuję, że coś jest nie tak, jeżeli ktoś zwraca na mnie uwagę. nie rozumiem, jak facet może zwracać uwagę na takie byle co.

Nie możesz oceniać swej urody samemu. Mi się podobają jedne kobiety a memu bratu inne. To kwestia gustu. (inni twierdzą ze stężenia krwi w alkoholu) Pozdrawiam Cię Serdecznie. ps. Jesteśmy strasznie ciekawi , pokaż sie

Gość Najprawdopodobniej
szuka dziury :D

Gość moze jemu sie podobasz
tak jak ktoś wyżej napisał rożne są gusta, dla jednego coś jest ładne, a dla drugiego to samo może być brzydkie. Zreszta twoja brzydota to może być po prostu kwestia bardzo niskiej samooceny, a nie faktycznej sytuacji. Zreszta moge ci powiedziec o pewnym doswiadczeniu z mojego zycia - ja sama jestem akurat bardzo atrakcyjna kobieta, slyszlaam miliony razy ze jestem piekna, sliczna itd. ale bylam kiedys z facetem, ktory w opini otoczenia byl brzydki, byl niski, mial nieciekawa twarz, no ogolnie bardzo daleko mu bylo do idealu... ale mnie sie bardzo podobal, cos mnie w nim strasznie pociągało. Ludzie zawsze sie dziwili ze jestesmy razem skoro jest miedzy nami taka roznica w wygladzie. Dzisiaj juz nie jestesmy razem, ale on fizycznie nadal mi sie podoba, mimo ze nadal jest brzydki :)

Gość 6rdyftugbihnjkm
pocieszające ;] nie wiem, czy mam niską samoocenę. wydaje mi się, że jestem obiektywna. zawsze dziwnie się czuję, kiedy ktoś mnie zaczepia.