Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladowo190

samotność (nie tylko w sieci)

Polecane posty

Dzień dobry wszystkim dziewczynom. :) Jak w temacie - samotność. Chciałabym zastać tu , w odpowiedziach, osoby tak samotne wśród ludzi jak ja. Warszawa, to ładne miejsce dla kogoś, kto je takim widzi, prawda? :) Ale ludzie.. mimo ich wysypu czuję jednak pustkę, wszyscy gonią, wręcz biegną za "czymś" co tak naprawdę nie daje szczęścia, albo daje je tylko na chwilę. Szukam niebanalnych 'człowieków' do dyskusji, ewentualnie do późniejszej korespondencji. :) Czy tylko ja czuję się jak niewspółgrająca część tego miasta?

Gość jedno sprostowanie
Warszawa - ładne miejsce - to się wyklucza :D

Gość Jawa jak sen
nie ma to jak porządne sztachnięcie sie spalinami na ulicy... :classic_cool:

"Warszawa, to ładne miejsce dla kogoś, kto je takim widzi, prawda?" "niebanalnych" - czytających ze zrozumieniem. "niebanalnych" - nie wyrażających jedynie odrazy, a uczucia dobre, godne zaczepienia.

Gość jedno sprostowanie
tak Warszawy postrzegać nie podobna... ;)

Temat nie dotyczy Warszawy, Warszawy jako miasta i na tym się skupiamy. nie . Interesuje mnie bardziej temat mojego posta - SAMOTNOŚĆ.

Gość jedno sprostowanie
jestem na wskroś banalny, tak że sorry :D

Gość kontrabandaaaaaa
Każde wielkie miasto daje poczucie osamotnienia w tłumie. W Londynie jest jeszcze gorzej. :) Autorko, twój temat jest za mądry dla wiekszości kafeterian, bo tu tylko o d.upie sie pisze,ale możesz znajdziesz kogoś w tłumie. :)

Gość jedno sprostowanie
wieczni chłopcy :) :) nie wiecznie raczej, a może wietrzni...kto wie...

Widziałam co napisałam. :) i ta forma jak najbardziej jest dla mnie poprawna. Widzę, że póki co nie znajdę tu tego czego szukałam..

Gość kontrabandaaaaaa
Nie znam innego forum, poza ym: http://www.samotnosc.boo.pl/ Tam trzeba sie rejestrować i - paradoksalnie- tez łatwo zginąć w tłumie innych samotników. Kiedys tam byłam i czułam się strasznie samotna, ale może tobie się tam spodoba.Jest tam sporo fajnych ludzi.Jednak takie tematyczne fora to troche jak getto. Zobacz sama. Na kafeterii o tyle warto pisac, że mozna tu trafić na perełki, czyli ludzi myślących,ale to raczej wieczorem, teraz na forum dominują bezrobotne prawiki i gimnazjaliści.

Gość jedno sprostowanie
jesteśmy zbyt prymitywni i nie tak WYSUBLIMOWANI :) :D :) "... Ale ludzie.. mimo ich wysypu czuję jednak pustkę..." - to mój ulubiony fragment, zapiszę go sobie gdzieś :D :D :D cóż za głębia :D

Gość jedno sprostowanie
i jeszcze jedno sprostowanie - jestem kobietą :) 🖐️ :D

Gość ona 9990
a ja jestem samotna mimo ze mam znajomych, ale ludzie mnie po prostu nudza, nudzi mnie to co opowiadaja, nudza mnie ich zarty , wole spedzic wieczor z dobrym filmem , co ciekawe ludzie lgna do mnie, chca sie spotykac, razem ze mna gdzies pojechac, wiec spotykam sie z nimi,ale nudze sie.. nie moge znalezc swojego miejsca na ziemi , wciaz szukam

a powiedzenie "miejsce Twe gdzie sece Twoje" ? Jak byś się odniosła do tego? :) szukam ludzi postych,ale jakże niebanalnych w swej postocie.