Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleczna luizaa

czy ktos z was przedawkowal kiedys leki? z jakim skutkiem?

Polecane posty

Gość waleczna luizaa

lub czy znacie taka osobe? piszcie to wazne

Gość dsdasdsdsadas
ale jakie leki

Gość dsdasdsdsadas
uspokajajace nasenne skutek-szpital-plukanie zołądka -na drugi dzien do domu i wizyta u psychologa czy psychiatry :-)

Gość 4 sposoby wsparcia wątroby
przedawkowanie paracetamolu i leków obniżających cholesterol może uszkodzic watrobę

Gość waleczna luizaa
ale szybko Cie znalezli?

Gość dsdasdsdsadas
szybko

Gość na pomaranczowo dzis
Luiza, a co Ty sie tak podpytujesz? Jakies plany?

Gość Przedawkowałam apap
efekt: szpital, nieziemskie rzyganie - nigdy wcześniej ani później czegoś takiego nie miałam, zrujnowanie wątroby, nie pamiętam już jak to się nazywało, ale coś tam czego normą poziomu w organizmie jest 40 ja miałam 9000(tak, dziewięć tysięcy). Groźba przeszczepu wątroby na początku, potem jakoś moja wątroba sobie poradziła i mam swoją, leczenie wystarczyło, ale mogło być gorzej. A podobno gdyby nic z tym nie zrobić to bym umarła, po jakimś tygodniu... Aczkolwiek nie przyznałam się do tego przedawkowania apapu, skończyło się na tym, że miałam "zapalenie wątroby z nieznanych przyczyn". Do szpitala trafiłam po dwóch dniach od tego przedawkowania. Bo rodzice w końcu stwierdzili, że tylko rzygam, rzygam, rzygam i nic nie jem i nie mam siły się ruszać(bo tak też było) to coś jest nie tak. Nie polecam nikomu przedawkowywać apapu(tj. paracetamolu), to wszystko jest wyjątkowo nieprzyjemne. Takie akcje miałam po 80 tabletkach apapu (potem dowiedziałam się z wikipedii, że wzięłam dwukrotną dawkę śmiertelną o.O)

Gość waleczna luizaa
up

Gość grd
A z jakim skutkiem można przedawkowac leki? NEGATYWNYM chyba, no pozytywnych skutków po przedawkowaniu nie ma. Idiotyczne pytanie.

Gość waleczna luizaa
chodzi mi wlasnie jakie byly tego negatywne skutki w jakim sensie podupada sie na zdrowiu

Gość janiegdyśpzredawowalem
Leki , takie proste ogólno dostępne i miałem płukanie żoladka. 3 dni leżałem nieprzytomny w domu i nikt o mnie nie wiedział. akurat za 3 dni zjawil sie ojciec i i zawiezli mnie do szpitala ( w poniedzialek). Nie zycze tego nikomu A) upokozrenie bo mysla zes jakis samobojca b) Piekiele bóle c) Dziś przez to moj oragnizm jest slabszy i zcsciej choruje , ale jamaiem szzcescie wileu ludzi skonczylo by jako warzywo

Przedawkowałam leki nasenne, ale zanim zasnęłam na dobre, rodzice wezwali karetkę i zabrali mnie na płukanie żołądka. Skutek: chyba nic mi się nie zdążyło uszkodzić no i zatrzymali mnie w szpitalu...

Gość estemere
haloperidol, uspokajacz. dostalam kreczu karku, szczekoscisku i dusznosci, nie moglam rozewrzec zebow i normalnie mowic.4 kroplowki,leki rozkurczowe, 3dni w szpitalu, wizyta psychologa na sali.i tyle.

Gość waleczna luizaa
up

Gość waleczna luizaa
up

Gość waleczna luizaa
yp