Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany987623

Problem w związku

Polecane posty

Gość Zakochany987623

Witam mam 19 lat i jestem w związku od dwóch lat (dziewczyna dwa lata młodsza). Do tej pory ona nie powiedziała rodzicom o nas namawiam ją od dłuższego czasu do tego aby powiedziała ale nic to nie daje. 3 lata temu byłem też z nią i mieliśmy rozpad i wtedy jej rodzice wiedzieli o nas i było ok ale byliśmy we wakacje i było dobrze, po wakacjach jej ojciec zaczął jej gadać, że ma ze mną zerwać bo szkoła. Oboje nie mamy patologii w domach mamy normalnych rodziców jak w każdym normalnym domu. Moi rodzice wiedzą o nas od początku praktycznie kilka razy u mnie była. To jest przegięcie żeby być tak długo w związku a nie mogę podejść po nią pod dom bo rodzice zobaczą. Może ktoś coś z was doradzi co mam zrobić ale co by ktoś zrobił w mojej sytuacji. Bardzo się kochamy i nie mamy większych kłótni. Pomóżcie.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbccc
To decyzja dziewczyny i uszanuj to. Ona nie chce gadania w domu. To nawet ciekawe,że sie tak kryjecie ze związkiem,to dodaje pikanterii i aury czegoś zakazanego. Nie spieszcie się, macie czas.

Gość Koń na biegunach
Kiedyś się będziesz z tego śmiał