Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niumek123456

Fontanna czekoladowa i stół wiejski na ślub

Polecane posty

Myślałam o fontannie czekoladowej i tak sobie podliczyłam to musiałabym wydać na to 700-800 zł... A stół wiejski? Niezły pomysł. Na to znowu wpadł mój narzeczony, także teraz musimy się zastanowić czy fontanna czy stół :) A głupi pomysł z taką "atrakcją" na weselu to nie jest :)

My na stół wiejski się na pewno zdecydujemy ... bo fajnie tak sobie podejść coś przekąsić ;P A co do tej fontanny to się zastanawiamy... nam lokal proponuje za 350 zł, więc może nie tak dużo a fajnie wygląda ;P

Gość Eeerrr
Jakkolwiek droga bylaby taka fontanna, to bedzie wygladac tanio... Stol wiejski..hmm..albo cale wesele w takim stylu (chodzi mi o nakrycie stolow i atmosfere staropolskiej biesiady), albo bedzie to paswoac jak piernik do wiatraka

Gość pipipipipipipi
fantanna czekoladowa pasuje do każdej sali ,stół wiejski niestety nie zawsze pasuje

Fontanna nie musi wyglądać tanio - dogadajcie się w sprawie wystroju stołu, na którym będzie fontanna. U mnie było super! www.czekoladowe-marzenie.pl

Gość gość
Jako gosc zdecydowanie wole fontanne:) Przewaznie na stole jest sporo jedzenia wiec po co dodatkowo pasc gosci kielbachami Jak bylam na weselu to bylo to i to i fontanna miala zdecydowanie wieksze branie niz kielbachy:)

Gość gość
u mnie poprawiny były po wiejsku,bigos,flaczki,galarety i śledzie,do tego beczka piwa była imprezka

Gość eliza 8989
ja bylam na weselu gdzie była czekoladowa fontanna i weselnicy mieli ją totalnie w d***e, panna mloda cale wesele łaziła od gościa do gościa i namawiala na skorzystanie a i tak tylko dzieciaki miały radoche. ja na weselu miałam wiejski stól i miałam tam nie tylko swojskie jedzenie ale bimber w beczce z takim pokrętełkiem, wojkowie i kuzynowie byli w niebie gdy sobie strzelili kieliszeczek prawdziwego bimberka i zagryzli ogórkiem swojego własnego kiszenia bądź szyneczka tradycyjną, dlatego ja jestem za stolem!!!