Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nigdy więcej

po jakim czasie od pierwszego porodu?

Polecane posty

Gość chyba nigdy więcej

zachciało wam się drugiego dziecka? Ja kiedyś chciałam mieć dużą rodzinkę a na dzień dzisiejszy nie chcę słyszeć o większej ilości dzieci niż jedno. Nie chodzi o sam poród, owszem wymęczyłam się a i tak skończyło się cesarką, dziś wiem, że następny to tylko cesarka. Ale opieka nad jednym dzieckiem jest wg mnie tak absorbująca i męcząca że na jednym poprzestanę. Moze zmienię kiedyś zdanie, na razie maleństwo jest z nami 3 tyg.

Gość maryyyyna
Ja zdecydowałam się na drugie dziecko gdy córka miała 3 latka, wcześniej byłam nastawiona anty, ale przyszedł czas, że nabrałam ochoty :)

Gość ooooo jestem jaka jestem
miałam tak samo jak Ty, teraz córka ma skończone 7mc i jak ostatnio byłyśmy w przychodni na szczepionce i były tam takie dosłownie noworodki to jakoś tak zrobiło mi się ciepło w środku i przypomniałam sobie jak moja córka była taka maciupka to wiesz inaczej już myślę o drugim dziecku i mogę powiedzieć, że chciałabym :) jedynie powstrzymuje mnie przed drugim dzieckiem na razie to, że planujemy zaczynać budowę i niestety każdy grosz się liczy, ale jakby się zdarzyło, to bym się cieszyła :)