Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiemlalala

Po czym poznać, że facet się zakochał i to nie jest tylko gra?

Polecane posty

Ale jazda gdzie dziewczyna mieszka? Na pierwszy strzał facet z hurtowni cukru. Ale jak jest fajny to czemu się z nim nie bzyknąć? Dla nas potem relację proszę zapodać

Gość anulkaaaaa878977
Ja mam podobnego absztyfikanta,znalismy sie z widzenia z jednego z klubow w ktorym pracowal jako ochroniarz podczas studiow na uniwersytecie,ja wtedy przychodzilam tam z moim dlugoletnim ,,konkubinem,,...niedawno zagadal do mnie na fb ,mamy wspolnego znajomego...po kilku dniach takiego zwyklego pisania,otwarlam fb i zobaczylam wiadomosc po polsku od jakies dziewczyny ktora starala sie mnie uswiadomic ze on jest z kims w zwiazku i lubi bawic sie kobietami.....zignorowalam to bo prawde mowiac nie bylam nim zainteresowana,ot kolega online do pogadania i tyle.Wytlumaczyl mi ze to jego ex znala jego haslo i blablabla...Wczoraj spotkalismy sie na spacerze na plazy,ja bylam tam z dziecmi,troche pogadalismy,zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie,fajny facet ,na poziomie,jednak legenda zrobila swoje i nie biore go pod uwage jako potencjalnego kandydata na cos wiecej....wieczorem mi pisal ze czuje ze moglby pokochac moja rodzine ,hmmmm,ciekawe czy facet jest tak bezczelny czy poprostu jest kompletnym ignorantem i bredzi co mu slina na jezyk przyniesie,no bo wkrecajac komus zwiazek,bawienie sie w dom i rodzine,lub uzywanie tego typu argumentow dla zabawy moze laczyc sie z pewnymi klopotami,wiem ze kobiety w ten sposob oszukane moga byc nieobliczalne...akurart nie ja bo ja mam na to co on gada totalny zlew i sie temu przygladam z nutka ironii:))

Czyli co typowy kobieciarz się zakocha?

Miało być czyli co typowy kobieciarz sie NIE zakocha?

Gość mister germany*
za duzo kombinujesz...oddaj mu sie i zobaczysz :-)