Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackandwgite94

CZYRAK

Polecane posty

Gość blackandwgite94

Witam, od jakis 4-5 dni zauwazyłam na wzgorku lonowym na lini majtek ze pojawila mi sie jakas zmiana skorna.. jest to jak jakby guzek wielkosci okolo 2 cm ktory jest lekko zaczerwieniony i znajduje sie glebiej w skorze boli przy dotyku.. Nigdy nie mialam czegos takiego. W necie wyczytalam ze to CZYRAK. Miała ktoras z was? Jak to wyleczylyscie ? Jesli znacie podajcie jakies dobre leki bez recepty, bo nie wiedze zbytnio powodu do wizyty u lekarza .

No miałąm podobnie i czasem jeszcze mi się powtarza, dostałam kiedys od ginekologa masc Viosept - i to super pomaga,. smaruje i zaraz znika, ale nie wiem czy jest na recete czy nie.

Gość fajnol dziołszka
mascią ichtiolowa smarowałam potem jak był bardziej nabrzmiały zdezynfekowaną igłą przebiłam to badziejstwo i nacisnęłam , poszedł z tego syf ,po czasie zagoiło się i od tego czasu mam spokój .

Gość czarnulka584279
ja tak samo jak ty miałam to kilka tygodni temu. Na początku myślałam że to płaszcz i wyciskalam, wychodziło dużo białej ropy.. niby się troszkę podgajało, a za chwilę odnawiało się znów :/ ginekolog to zauważył i dał mi Baneocin - to chyba jakąś masc dla niemowlat ale działanie super:) ok. 5 dni smarowania 2 razy dziennie i po problemie :)

Gość czarnulka584279
* pryszcz oczywiście tam miało być :) (cholerny słownik na telefonie)