Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA11JA11

SUCHO PRZED OKRESEM?

Polecane posty

Gość JA11JA11

Dxziewczyny 10 dni temu uprawaiłam petting z facetem. byl to moj dzien owulacji bo mialam dwie krechy na tescie owulacyjnym. Obawiajac sie ze moze cos przeniusł na palcach 12h po wzielam tabletke escapelle. Dzis jest 10 dzien i mam sucho w pochwie (przez pierwsze 4 dni po tabletce mialam bardzo gesty kremowy sluz). Teraz sucho. Zrobilam test ciążowy dzis rano(bobo test-10UL) i negatywny. Myslicie ze moze byc ciąża?

Gość JA11JA11
UP

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkks
lecz sie dziewczynko

Gość Zaliczkaa
skoro negatywny to brak ciąży.

Gość PannaLaura255
Ile ty masz lat dziecko?? to nawet smieszne nie jest. tabletki escapelle nie powinno sie brac od tak bo mam taki kaprys. Ty nawet zrobilas test owulacyjny wiec wiedzialas ze powinnas uwazac. Poza tym gdyby dziecko urodzilo sie z samego pettingu to mozna mowic o cudzie. Najpierw dorosnij a potem bierz sie za macanie. Ludzie srednio staraja sie o dziecko 9 miesiecy - ty myslisz ze tobie uda sie palcem zaplodnic I to z tabletka wczesnoporonna - ile ty masz lat, dwanascie?

Gość Joannitka999
daj spokoj, jaka ciąża...rozregulowałaś sobie tą tabletą śluz i tyle

Gość yukki
Dziewczyno - poczytaj o zapłodnieniu i zacznij myslec głową a nie czym innym. Nie ma seksu to i nie ma ciąży. Plemnik przeniesiony na palcu - zlituj sie, ale tak się w ciąże nie zachodzi. Okres powinnaś dostać ok 14 dni po owulacji więc czekaj cierpliwie. A escapelle to nie cukierki żeby łykać z byle powodu, teraz okres dostaniesz niewiadaomo kiedy bo sama sobie namieszałaś w hormonach. Naprawdę za seks sie bierzesz a nie jesteś zupełnie na to gotowa

Gość JA11JA11
NO WŁASNIE UWAZALISMY DLATEGO NIE BYŁO ZBLIZENIA. ALE MACIE RACJE DZIEWCZYNY- Z TA TABLETKA TO CHYBA PRZESADZIŁAM A TERAZ TROCHE SCHIZUJE.

Gość JA11JA11
up

Gość karolkaaaa342
Nie było zbliżenia nie ma ciąży, ona się z powietrza nie bierze. A Tobie proponuje trochę edukacji wspólnie z chłopakiem jest taka strona Wpadka. pl na której możesz się dowiedziec więcej na temat antykoncepcji i tabletki PO. Po za tym masz tam możliwość porozmawiania z ginekologiem który wyjaśni Ci wszystko.