Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B o kh gj

Kto jest z bogatego domu?

Polecane posty

Gość B o kh gj

Na czym wasi rodzice sie dorabiali, i czy dużo wam pomogli na starcie.

Gość parszywa dwunastka
ja :classic_cool: cudownych rodziców mam

Gość na pomaranczowo zeby nie bylo
moi rodzice maja firme produkujaca meble, za swoje pieniadze wybudowali nam duzy dom, maz pracuje w tej firmie i jest na nas przepisana.

Gość bju
moje dizeci są z bogatego domu :) pytasz czy kupowaliśmy im mieszkania albo smaochody ? nie . Ale za to opłacaliśmy studia , korepetycje , wyjazdy , finansowaliśmy kulturę i rozrywki na poziomie .

Gość ja jestem z bogatego domu
Rodzice mieli własną firmę produkująca swego czasu znane zabawki. Od rodziców jednak nie dostałem nic, sama się dorabialam

Gość B o kh gj
Chodźi mi o to czy wasi rodzice sami na to zapracowali, czy tez dostali jakieś majątki po rodzicach.

Gość B o kh gj
Kurde bo moi rodzice są obrzydliwe bogaci. A póki co nie dostałam od nich nic, moje dziecko nawet na chrzest czekolady nie dostali. A na studia sama pracowałam u nich. I to nie lekko bo maja 6 zakładów kamieniarskich. A najlepsze ze dostali to od swoich rodziców. A 3 sami otworzyli, a na mnie sie wypieli bo nie wyszłam za mąż za ich znajomych syna, który tez ma zakład kamieniarski. Wogole nie akceptują moje męża.

Gość moje dziecko będzie bogate
Dostaje dużo miłości a na start dostanie mieszkanie i działki. Na pewno opłacimy mu studia. My niestety zaczynaliśmy od zera :(

Gość d.p.
moi tez bogaci i wieku 22 lat dostałam mieszkanie + pieniądze na wesele i samochód . Brat tez dostał mieszkanie .

Gość grajacy dzwoneczek
Ja tez pochodze z bogatej rodziny.Rodzice produkuja meble sosnowe.Maja 2 oddzialy.Duzo mi pomogli,dostalam samochod,pieniadze na start,wesele zrobili,duzo dolozyli do nowego domu,pomogli otworzyc moj wlasny biznes ktory dobrze presferuje.Do dzisiejszego dnia bardzo pomagaja,z racji tego ze jestem jedynaczka,a oni nie maja juz co robic z pieniedzmy.Zazwyczaj swieta,urodziny dostaje ok 10 tys zł w kopercie.

Gość Hazza
Tak, tak każdy pochodzi z bogatej rodziny, każdy ma pieniądze, każdy dostał mieszkanie samochód na start i pracuje to skąd ta bieda w Polsce i bezrobocie. Och ludzie..