Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marudna_nocami

Suzuki sx4

Polecane posty

Gość dsffdsfdsfs
Jeżdżę Nissanem 240Z i mimo lat jest jak nowy, nic się nie psuje! Suzuki też jest japońskie więc śmiało kupuj, to nie niemiecki złom który zjebie się zaraz po gwarancji:classic_cool:

dużo kobiet widziałam w nim na mieście, fajne że nie jest za duzy w porównaniu do innych samochodów tego typu i jest 4x4 - ale ciekawi mnie opinia pan ;) jak im się jeździ..

Gość undergroud train
a wiecie co jest smiesznego w tym tym Suzuki? To jest Fiat Seidici z obrendowany jako suzuki. podobne porozumienie jak miedzuy Peugeot-Citroen a Mitsubishi ( nie pamietam tamtego modelu) Seidici i sx4 produkowane sa w tej samej fabryce na wegrzech.

właśnie wiem! Sedici ma silnik sx4. Poza tym projektował jedno i drugie ten sam koleś. Ale Sedici przy tym wszystkim jest droższe od SX4, niewiele ale jednak.

Gość undergroud train
wiesz co. wydawało mi sie, ze seidici w wersji 4x4 jest odrobine tansze, ale nie sprawdzałem Poslkich cen... to chyab zalezy do kraju

Gość undergroud train
od*

Sedici może być tańszy, bo ma 'uboższe' wyposażenie, jednak jakby dokupić to co sx4 ma w standardzie, to już sie cena robi. Bardzo mnie to auto zastanawia :P

Gość undergroud train
wiesz co oba samochody wygaldaja prawie identycznie... podobna sytuacja jest z Peugeotem 4007/Citron C-Crosser i Mitubishi Outlander ale tam te samochody sie troche wizulanie roznią. . francuska para jest łądniejsza niz japonczyk mitsubishi. w dodatku francuskie blizniaki sa skałdane w Japonii w tej samej fabryce co utlander:)