Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegomnietospotkało

dlaczego ja? dlaczego to właśnie na mnie padło?

Polecane posty

jhestem jak dzwonnik z notre dame, garbata, okropna, samotna, ludzie mnie nienawidzą bo mam garba, matki straszą mną dzieci, faceci - poznani na portalu randkowym lubią mnie, widząc moją ładna twarz,ale jak spotkanie w realu i przejdą z boku i zobaczą tego garbą to krzyczą "CO TO JEST?!" i uciekają a potem blokują mnie na gg telefonie i mejlu, rodzice traktuja mnie jak ofiarę losu, wszyscy albo się nade mną litują albo nienawidzą,nigdy nie bede mieć faceta i dzieci bo jestem pokraką, to taka refleksja na piątkowy wieczór :(

Gość kierowca rosomaka
popłaczemy razem? :classic_cool:

Gość ggdrggvv
To dlaczego nie pokazesz prawdziwego zdjęcia? Myslisz że w realu nikt sie nie kapnie? :D

Gość ghfgjg
poka zdjecie garba

Gość marcheweczka...
Wspolczuje:( ale moze wyolbrzymiasz troche??

wstawiam prawdziwe tylko na twarzy nie mam wypisane mam garba a mam wstawiac na publiczne foty z garbem żeby sie ludzie nasmiewali i wrzucili na wioche.pl ?! :(

Gość mezczyzna lat63
ja ciebie akceptuje

Gość też mam okrągłe plecy
a mimo to znalazłam męża... kiedyś w markecie widziałam młodą kobietę o plecach jeszcze bardziej okrągłych ode mnie i byłam w szoku, miała dwoje dzieci, zazdrościłam jej bo wyglądała na szczęśliwą

Gość loca loca
a próbowałaś to leczyć? robisz jakieś ćwiczenia? czy tylko się użalasz i nic więcej?

Gość ggdrggvv
Wiec nie dawaj fotek twarzy. Bo to oszustwo z twojej strony. A nuż komus moze to wogole nie przeszkadzać i bedziesz miec pewnosc ze na randce nie ucieknie

Gość dlaczegomnietospotkalo
nie chodze na basen i nie robie cwiczen bo sie wstydze, nosze wielkie bluzy kryjace garba, nie moge dostac pracy bo nikt zatrudni garbusa, mojej kolezanki babcia wyszla za przystojego faceta mimo ze miala garba i nie miala jednej nogi ale mnie żaden przystojniak nie chce :(

Gość loca loca
hahahahaha sory ale jak nawet się nie starasz żeby go zmniejszyć to czego od nas chcesz?