Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo.zła23

Mój chłopak zachwyca się urodą obcych dziewczyn a mnie krytykuje :(

Polecane posty

Gość bardzo.zła23

To normalne? Chyba nie :/ Nie wiem o co mu chodzi, jesli jest ze mna z braku laku to niech powie ...jestesmy razem prawie 2 lata a coraz czesciej ''zachwyca'' sie zupelnie obcymi dziewczynami, dzis np pokazal mi fotki jakies nastoletniej modeleczki gwiazdeczki internetowej, jaka to ona sliczna i zebym ''zrobila'' sobie takie same wlosy i zaczela sie podobnie ubierac, ze bedzie mi pasowalo, on lubi wlasnie ''takie''. Chcialam mu powiedziec TO PO CO ZE MNA JESTES jak wolisz takie ? nie wiem czemu tego nie powiedzialam eh. Nie pasuje mu moj styl ubioru, moja fryzura, to jakiej muzyki slucham. Nie biegam po sklepach by wygladac ''modnie'' czyli jak manekin ale tez nie jestem jak stara baba, nie nosze babcinych koszul z falbankami i staromodnych butow. Zadnej nadwagi tez nei mam... Czuje, ze nasz związek zbliza sie do konca :(

Gość wiosennylovelas
kocha to tak robi

Gość 1k1h12kg1
ale te baby som guupie !!

Droga Zła Autorko, Twój problem sprowadza sprowadza się głównie do tego, że tłumisz w sobie swoje odczucia, to co Ci się nie podoba, zamiast wykrzyczeć światu, a szczególnie jemu co Ci leży na sercu. Zachowanie tego tylko dla siebie i wkurzanie się za każdym razem gdy on Cię tak traktuje jest niezwykle toksyczne. Jesteście w związku, oznacza to, że mozecie być w pełni szczerzy wobec siebie i dlatego powinnaś z nim szczerze porozmawiać, powiedzieć co Ci się nie podoba w jego zachowaniu, dać mu do zrozumienia, że to Cię boli i nie powinien tak Cię traktować. Jego zachowanie niekoniecznie musi oznaczać koniec związku, ale po prostu moze wynikać z prostej natury faceta, któy nie wie co robi. Aczkolwiek to dziwne i swiadczy o braku pewnej dojrzałości.

Gość tramal___
musiałby być chory gdyby nie zwracał uwagi na inne kobiety. To normalne, typowe dla faceta zachowanie. Nie ma w tym nic dziwnego.

Gość tramal___
żaba :) dobre dobre