Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bejbi2013

Co z ta betą?

Polecane posty

Gość Bejbi2013

Dziewczyny, w koncu po 3 miesiacach staran zobaczylam dwie kreseczki. Jedna co prawda blada, ale jest. Cykle mam 28 dniowe. Test zrobilam w dniu planowanego okresu czyli 1.04. 3.04 poszlam na pobieranie krwi. BEta w 30 dniu wyszla mi 193,5. Wiem, ze miesci sie w przedziale, ale boje sie czy nie jest za mala:/ Tym bardziej, ze jestem juz po jednym poronieniu:/ OM: 5.03 OVU: okolo 19 - 20.03 Cykle: 28 dni KREW: 3.04 Dziewczyny jaka mialyscie bete na poczatku ciazy? Nastepne pobieranie krwi mam 16.04, bo wyjezdzam :/ Nie chce sie nakrecac, ze bedzie zle:/

Gość Bejbi2013
Wiem, Tylko boje sie, ze do tego momentu zwariuje:P

Gość zamiast
jest ok mialam 250 w 34dniu

Gość w 34 dniu cyklu
miałam 11 tysięcy (nie pomyliłam się!). Jak na razie lekarz twierdzi ze to ciąża pojedyncza ale wyniki bety go zdziwiły.

Gość w 34 dniu cyklu
W poprzedniej ciąży w 34 dniu cyklu miałam betę 84 i mam zdrowe dziecko urodzone w terminie z OM.

w 30 dniu 480 ale ja mialam pewna owulacje w 14 dniu cyklu bo potwierdzona przez usg. moze owulacje mialas pozniej np o 2 dni i wtedy bedzie normalny wynik.

Gość Bejbi2013
Dzieki dziewczyny.;* pocieszylyscie mnie. Sama nie wiem czemu tak wariuje;/ chce zeby sie udalo. Wyjezdzam w pon na wakacje i musze czekac z nastepnymi badaniami, ale troche mnie podnioslyscie na duchu;) dziekuje;)