Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirabelka_88

seks z kochankiem

Polecane posty

Mam super kochanka. Dyskretny seks kiedy tylko nam się zachce. Czy nie fajnie? Po co jakieś tam związki, małżeństwa, dzieci... Jestem właściwie szczęśliwa :) Pracuję sobie więc jestem niezależna finansowo. Nie oczekuję od niego niczego, on ode mnie też. Uczy mnie wszystkiego :) Nigdy się nie ustatkuję, będę wieczną singielką :)

Gość FastFucker66
No to nie masz kochanka tylko chłopaka do ruchania :)

Gość zlotowlosa z innego swiata
jak jestes happy to ok. Ale po co miec dyskretny seks jak sie jest singlem? Dlugo tak nie pociagniesz bo seks bez uczucia to nie to samo. Mozna byc niezalezna finansowo tak samo w zwiazku:) Prawdzwa kobieta potrzebuje zeby ktos sie o nia staral, adorowal, zeby mozna bylo miec kogos z kim czujesz sie bezpieczna, kogo dobrze znasz i mozesz na niego zawsze liczyc. Kochanek jest tylko od ruchania a samo ruchanie w koncu sie znudzi...

Wieczna singielka. Dobre sobie. Bierz sie za robienie dziecisków bo ktoś musi na Twoją i moją emeryturę zapracować :)

A w głowie szum ! Przed oczami jak w kalejdoskopie posuwam nocne obrazy :) Start ! Zlotowlosa -takie proste a takie trudne :)

Oczywiscie nie jest tylko do ruchania...mozna sie w nim rowniez zakochac...zreszta chyba w wiekszosci romansow do tego dochodzi. Nie zgadzam sie natomiast z autorka ze na dluzsza mete ja taki uklad bezdie zadowalal. Narazie wydaje jej sie, ze wszytsko gra...problem zacznie sie w momencie jesli jej kochanek bedzie mial inna. Ciekawa jestem czy wtedy tez bedzie jej sie ten uklad podobal ;)

Gość hdfugugvufgv
Poczekaj, wszystko się zmieni gdy zdasz sobie sprawę, że kochasz🖐️

Ciekawa jestem czy istnieja kobiety, ktore nie zakochuja sie w kochankach? Nie wyobrazam sobie na dluzsza mete uprawiac z kims sex, a po nim tak poprostu wylaczac sie i nie myslec o tej osobie ;)

(nie)normalna oczywiscie Ty mowisz o swoim kochanku -realnym ? czy o takim którego byś chciała mieć kiedyś ? roochac to można kooorewki dla samego rooochania :)

Czyli romanse w wiekszosci koncza sie czyjas tragedia bo nie wierze w dwie osoby, ktore w jednym momencie przestaja kochac. No chyba ze kochankowie decyduja sie na zwiazek co tez kiepsko widze ;)

Czesc S_M 🖐️ oddalam wczoraj na Ciebie dwa glosy wiec musisz sie dzisiaj ze mna zgadzac ;) :P I A tak serio to wole sie trzymac od takich historii z daleka, przyjemnosc przyjemnoscia, ale to co dzieje sie pozniej to juz tylko dramat ;)

No dobra...przeszlabym sie z Toba na piwo, a potem dalabym sie przeleciec, ale wiem zes zajety wiec swe ciche uwielbienie odzwierciedle we wszytskich mozliwych ankietach hehehe :D:D:P;) I A tak powaznie to glosowalam na Kredka :D