Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mama

4 testy ciazowe, na kazdym blada kreska, czy test beta wykaze 100% ciaze?

Polecane posty

Gość moze przyszla mama

testy byly robione od 3 dnia przed oczekiwana miesiaczka,roznych firm, bardzo blada kreska na kazdym ale widoczna golym okiem czy jutro test beta da 100% odpowiedz? ( jutro mam 1 dzien okresu- okres jak w zegarku co 28 dni) jaki wynik bedzie oznaczal ciaze?

Gość moze przyszla mama
o ciąży, becie i hormonach mam zerowe pojecie, wybaczcie mi moje glupie pytanie.

Gość zdecydowanie ci wykaze
już ciąze i jak 3 testy są pozytywne to pewnie i beta bedzie pozytywna

Gość moze przyszla mama
wpis wyzej to podszyw,czyzby jakas wsciekla mamuska?

ja nie pamiętaj dokładnie powyżej ilu, pewnie zależy od firmy jaką jest robiony, nie pamiętam czy u mnie nie było pow. 1 pozytywny. Jak odebrałam wynik to miałam takie zdanie "powyżej ... oznacza wynik pozytywny" i niżej jaki wynik, któremu tygodniowi ciąży jest przyporządkowany :) Od razu jeśli wyjdzie pozytywny nastaw się na zrobienie w poniedziałek następnego, u mnie lekarz po tym widział, czy ciąża się dobrze rozwija.

Gość problem pomocy!
no nie wiem, u mnie dzisiaj termin @ brak test pozytyw, 3 dni wcześniej robiłam betę i negatyw :-( teraz to już nic nie rozumiem ....

Gość problem pomocy!
od razu urojona :-( masz dzieci????

Ten język oznaczał, że żartuję.... Tak mam, jedynaka, niedawno rodziłam, również miałam blade kreski, ale od dnia spodziewanej. Potem beta w 100% rozjaśnił sytuację. Idź do lekarza, warto się przebadać. Jeśli BETA wyszła negatywna, to ona się raczej nie myli... A to, że dzisiaj miałaś dostać @, to jeszcze nie spóźnienie, po co tak się spieszyć z testami??

Gość sadikhfsiud
A można sobie zrobić za wcześnie test??I wyjdzie negartywny??Mimo iż jest się w ciąży??

Gość problem pomocy!
dzisiaj zrobiłam test z moczu i 2 krechy, dlatego pytam sie czy beta mogła się mylić, bo była robiona przed@ a test w dniu@

Gość Lux de Lux
testy ciazowe maja to do siebie ze jesli jest nawet najbledsza kreska na swiecie TO JESTES W CIAZY !

Gość Lux de Lux
DZIEWCZYNY NO PRZECIEZ LOGICZNE ZE PRZD SPODZIEWANA @ BETA MOZE DAC NEGATYW CO NIE ZMIENIA FAKTU ZE CIAZA JEST MOZLIWA ( SORKI ZA CAPS )

Gość mama_niewyspana
moja "blada kreska" przed chwilą zasnęła :) Na teście było ledwo widać, na następny dzień beta 71, po kolejnych dwóch 143. Gratuluję :)

Gość proplem pomocy!
no to nadzieja jest:-) aż mnie korci żeby dzisiaj zrobić ten drugi test...

Gość Lux de Lux
MAMA-NIEWYSPANA no właśnie o tym mówię, jeżeli test pokazuje nawet bardzo blade dwie kreski to oznacza ciążę... testy nie mylą się w kierunku.... no oczywiście jeszcze w trakcie może dojśc do bardzo szybkiego samoistnego poronienie dosłownie tuż po implantacji, co niektóre kobiety traktują jako spóźniony o ok. 2/3 dni okres. Czego oczywiście nie życzę. W każym razie Betka może podskoczyć znacznie poźniej nie dajac poztywnego wyniku o ciąży , w czasie kiedy ciąża już jest ;)

powiem jak ja miałam: 4 dni przed @ robiłam test z moczu-negatywny Miałam konsultację ginekologiczną w dn. @ lekarz powiedział, że może jestem w ciąży, ale nie może tego stwierdzić na 100% jest za wcześnie... Wróciłam w ten sam dzień do domu, z dwoma testami, jeden zrobiłam od razu(ok. godziny 13) wyszła bladziuteńka kreska-trzeba było się przyjrzeć, na drugi dzień rano powtórzyłam-lekko ciemniejsza, ale nadal ledwo widoczna. 22.05 ostatnia miesiączka 22.06 BETA 693,60 27.06 BETA 6152,00 Na tym teście było napisane, że pozytywny powyżej 1, właśnie weszłam na str z moim wynikiem, więc mogę podać normy jeśli chcecie

i ja robiłam 4 dni przed @ test, ponieważ miałam jechać na integrację a to jest równe piciu, a nie chciałam pić, jeśli byłabym w ciąży ;)