Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne to jest.........

Bardzo ładne kobiety mają gorzej od przeciętnych...

Polecane posty

Gość straszne to jest.........

Tzn ja jestem ta przecietniara ale z nudow i troche z kompleksow wstawilam cudze fotki na pewien portal, tak dla zartu ,pogadac, sama nie wiem, z glupoty raczej. Wiecie co? Zostałam zasypana wiadomosciami i komentarzami, 99% to szajs np : Hej, ile bierzesz za noc ? Proponuje 2000, moge po Ciebie podjechac dzisiaj, jestem w Marriocie do wtorku. Odpisz tak lubi nie :O

Gość ale pieprzysz piękne kobiety
mają bajkę nie życie.

Gość gffssasd
"ale pieprzysz piękne kobiety mają bajkę nie życie". Piękne i głupie też?

Gość buheh ehheheheh
To co opisalas one pewnie zlewają kliknieciem X na ekranie. Zycie pieknej jest swietne, prace taka od razu dostanie, nawet jesli gowno umie, wzbudza sympatie ludzi, kobiet i mezczyzn ( o ile nie jest ksiezniczą i jest miła), wszyscy jej pomagają, to sprawdzone naukowo. Super lasce zepsuje sie auto to wielu chce jej pomoc, brzyduli sie to przytrafi to nikt sie nie zatrzyma

Gość Margaritka23latjka,
"To co opisalas one pewnie zlewają kliknieciem X na ekranie" bardzo mądre zdanie..chyba najmądrzejsze ;) kiedys miałam konto na sympatii dostawałam wiadomosci takiego typu. Jakos się tym nie przejmowałam nigdy.

No nie dokonać. Niestety uroda rzadko idzie w parze z inteligencją . Młode lalki uczą się wykorzystywać swe ciała do osiągania korzyści. I nie koniecznie materialnych. Już 13 latki którym trochę piersi urosły posługują się nimi.Najmłodsza jaką znam osobiście miała 14 lat i robiła lody moim synom za 10 ( słownie dziesięć zł.). Moje bursy szły po bandzie i nie raz oferowali tacie dupencje z roczników 1991-4.A wszystkie takie lalki że bajka. A te nie tak piękne pracowały ciężko na naszych polach. Wniosek z tego taki że lalki mają ambicje robienia szału tylko mało która kończy jakąś szkołę .To laseczki wiejskich dresiarzy .

Gość stooooo
1 na 100 superlaska osiagnie sukces zawodowy, finansowy, miłosny. Reszta? Uroda przeminie i zostaną wspomnienia.

Gość może tobie ssała 13 latka
pojabany pedale !

Gość gamonie polacycy
a tu polskie wieprze sie wypowiadaja :D

Gość polskie wieprze urodziły
się z polskich świń(kobiet)

Gość lotita
zgadzam się z autorką, te wyróżniające się urodą mają gorzej i to zdecydowanie!!! każdy facet najpierw widzi i chce ją MIEC tylko z powodu jej wyglądu, normalni, przeciętni, wartościowi, ktorzy mogą chciec z kims byc a nie jąkąś miec, często boją się, ze nie mają szans i nie próbują, ale też to na wygląd zwracają uwagę... i zeby dziewczyna byla mądra i wykształcona to i tak najpierw widac i jest zaszufladkowana do tych właśnie... "Normalni" często też myślą o takiej że do życia się nie nadaje, bo będą kłopoty, będą ją podrywac, bo tylko ma wyglądac, bo może zdradzac i biora przeciętne dziewczyny... a przecież pod powierzchownością kryją się tak samo różne wnętrza....

thor wahl mylisz piękne, atrakcyjne kobiety z tymi, co lubią i chętnie wszystkim dupy dają ale faceci często mają taki problem..... to że małoletnia prostytuta się wymaluje i jest chętna- nie znaczy, że jest bardzo ładna... proszę pana

Lolllita Nie twierdzę że lubu dawać dupy tylko że dawanie dupy to rodzaj towaru który może wymienić na akceptację.

Gość atrakcyjne kobiety zawse
mają wielu adoratorów i zamiast się rozwijać to korzystają z wyglądu i mają sponsorów

no tak młode dają, brzydkie i zakompleksione, czesto własnie po to żeby się dowartościowac i poczuc pięknymi -chcianymi, ale to nie do końca na temat

sponsorów to najczesciej równiez mają młodziutkie albo brzydsze, w tym samym celu, kasiory i dowartosciowania poprzez seks i sponsoring

Gość bez sensu szufladkować
znam bardzo ładne i mądre nie każda ładna jest zdzirą Charakter osobowość człowieka zależy od wychowania śdordowska i własnej inwencji... Znam piękne kobiety a samotne bo nie są kurwami i zdzirami ....a gdyby nimi były to samotne by nie były a są wykształcone inteligentne i do tego śliczne , a nie chcą być z idiota który chce od niej tylko jej ciała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piszę to ale chyba nie każdy facet to zrozumie...o co mi chodzi bo chyba nie znają takich kobiet bo owszem są ale jest ich mało ... mało jest pięknych ALE ZARAZEM WARTOŚCIOWYCH KOBIET

może tobie ssała 13 latka Wątpliwe by się pojawił ale jesli to proszę jeszcze raz przeczytać, chyba że jesteś nieomylna/y.

wcale nie jest mało pieknych, wartościowych... chyba że masz na myśli to, że pięknych jest mało... piękna nie musi sie dowartościowac facetem, dawaniem itd, brzydsza z kompleksami często w ten sposób nadrabia... i tez czuje się piękna

Gość to prawda żeeeee......../
że piękna nie musi się dowartościowywać dawanied d .... y ale za to ta piękna zna swą wartość dotyczącą wyglądu zewnętrznego i w zamian coś oczekuje od faceta np wartości materialnych itp...

Gość atrakcyjne kobiety imprezują
a na imprezach dają dupy klubowym gogusiom atrakcyjne kobiety nie są też wierne więc takie są brane jako materiał do pukania a nie jako partnerka

Gość nie mam nickaa
Prawda jest taka, że każda gdyby miała do wyboru być piękną lub przeciętną - wybtała by piękno. Nie ma co się oszukiwać. Piękne kobiety mają w życiu łatwiej niz przeciętne lub brzydkie.

czemu popadacie ze skrajności w skrajnosć :o te teksty są żałosne :/ i dziwicie sie że jesteście sami? Nikt by ze świrami nie chciał być

Gość IMO12564
Cześć Edzia. Zgadnij co powinnaś mi pokazać. :classic_cool: